Oblíbili jste si dřevoplasty? Víme, co bude trendy příští rok

Stejně jako každý rok, i letos přichází společnost WPC - WOODPLASTIC s novinkami pro sezónu 2016. Přední český výrobce unikátních produktů z materiálu WPC představuje terasová prkna v barvě WENGE a obkladové profily v oblíbených odstínech.

Unikátní barva WENGE, vás okouzlí svým krásným, temně hnědým odstínem, doslova k nerozeznání od pravé hořké čokolády! Tento odstín rozšiřuje škálu tónů o tolik populární tmavé odstíny, jako jsou například teak a palisander. Pokud jste si tuto barvu už teď zamilovali, musíte počkat do jara, kdy bude k dostání v řadách terasových prken PREMIUM STAR a MAX STAR (drážkovaná prkna) i v embosovaném vzhledu prken PREMIUM FOREST a MAX FOREST. Novinka je již nyní k vidění ve všech terasových centrech a showroomech (TC Praha, Garden 6, TC Brno, Showroom Morávka, TC Plzeň, TC Ostrava, TC Bratislava).

Další novinkou v nabídce českého výrobce dřevoplastů WPC - WOODPLASTIC jsou obkladové profily. Obklady (Obkladové profily ECO) se budou vyrábět ve variantě FOREST, v barvách teak, merbau, palisander, wenge a inox. Prodávat se budou v rozměru 150 x 14 x 3100 mm, s efektivní krycí šířkou 143 mm +/- 2 mm a o hmotnosti 2,1 kg/bm. Obkladové profily ECO lze využít pro obložení stěn či jiných architektonických prvků, pro obklady stěn okolo terasy, zahradních zídek, pergol či například parkovacích přístřešků.

Jaké jsou hlavní výhody kompozitních teras WPC - WOODPLASTIC?

WPC je uměle vytvořené "dřevo", složené ze 60 % z dřevité moučky doplněné polymerem, což poskytuje optimální poměr mezi těmito dvěma surovinami. To eliminuje nežádoucí vlastnosti dřeva (hniloba, plísně, napadení hmyzem, změna barevnosti, sesychání, kroucení, nerovnosti, třísky, negativní vliv slunce, mrazu, vody atd.) a na druhé straně podtrhuje vizuální efekt dřevěného povrchu.

WPC terasy nevyžadují žádné natírání a minimální údržba přináší úsporu nákladů oproti dřevěným terasám. Nespornou výhodou je dlouhodobá životnost a záruka až 25 let, odolnost vůči hnilobě, dřevokazným houbám a hmyzu a vysoká odolnost vůči mrazu, sněhu, chlorované i slané vodě a UV záření. S tím souvisí také barevná stálost dřevoplastových teras. Povrch teras je oproti jiným materiálům mnohem bezpečnější, zejména díky jeho protiskluzovým vlastnostem a absenci třísek, štěpů a nebezpečných vrutů. WPC materiál neobsahuje žádné toxické látky, na pohled i na dotek je téměř nerozeznatelný od dřeva a je velice jednoduchý na montáž i demontáž. 

Kromě odolných kompozitních teras má firma WPC – WOODPLASTIC ve svém portfoliu i celou řadu plotů, které jsou rovněž vyrobeny z univerzálního materiálu WPC.  

Společnost WPC – WOODPLASTIC a.s. je předním českým výrobcem unikátních produktů z materiálu WPC dle licence Strandex Corporation (USA). Vyrábí a prodává prvotřídní plná terasová prkna s ploty z materiálu WPC (WOOD-PLASTIC COMPOSITE), s obsahem 60 % dřeva a 40 % kvalitního, zdravotně zcela nezávadného polymeru HDPE) v mnoha designech, velikostech i barevných variantách. Produkty WoodPlastic® jsou výjimečné svojí odolností vůči povětrnostním vlivům, vysokou kvalitou provedení, dokonalým designem a téměř nulovou potřebou údržby (zcela bez natírání). Garantovaná záruka činí až 25 let. Více informací na: www.woodplastic.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada