Barbora Dlabáčková (MasterCard)
Osobní finance  |  16.07.2015 12:45:39

Program Priceless Specials – před dovolenou k nezaplacení

Věrnostní programy zařazuje do své nabídky stále více obchodníků. Dnes je běžné, že při placení u pokladny zákazníci vytahují ze svých peněženek věrnostní kartičky, aby mohli čerpat výhody spojené s nakupováním, ať už jde o slevy na příští nákup, nebo zařazení do slosování o předem určenou výhru. Ačkoliv jsou jednotlivé věrnostní programy variabilní a liší se v závislosti na obchodním sektoru, jedno mají všechny programy společné, snahu budovat loajalitu u zákazníků poskytováním různých bonusů. Při množství věrnostních karet se ale právě tento podstatný aspekt vytrácí. Proto byl v České republice a na Slovensku jako první na světě spuštěn jedinečný věrnostní program Priceless Specials společnosti MasterCard, který cílí na všechny stávající i potenciální držitele platebních karet MasterCard a Maestro na českém a slovenském trhu a který přináší do silného konkurenčního prostředí něco nového a unikátního – po registraci platební karty umožňuje získávat slevy a výhody při placení bez potřeby dalších věrnostních karet!

V období začínající prázdninové sezóny se většina lidí soustředí na svůj nákupní seznam na dovolenou, a to včetně té nejvýznamnější položky – samotného zájezdu. Unikátní program Priceless Specials zjednoduší lidem rozhodování, s jakou cestovní kanceláři se letos k moři či do hor vypravit, kde se vybavit na výlet a kdo zajistí, že i případné nepříjemnosti neudělají lidem vrásky na čele.  Z každého nákupu provedeného v partnerském obchodě vrací program určitou částku zpět, čímž zákazníka podněcuje k častějšímu využívání platební karty. Registrace do programu ještě dnes, tedy před plánovanou dovolenou, tak mohou lidé ušetřit. Portfolio obchodních partnerů je široké, a tak lze v rámci programu Priceless Specials zařídit kompletní dovolenou, od výběru dovolenkové destinace až po kinedryl. Cestovní kancelář Exim tours vrací 2 % z nákupu, což při týdenním pobytu pro čtyřčlennou rodinu ušetří kupujícímu několik set, případně tisíc korun. Pro dámy je určena letní nabídka prodejen Orsay s módním oblečením, kde jsou za každý nákup vrácena 2 % z částky. V případě aktivní dovolené do hor si členové programu mohou nakoupit sportovní a outdoorové oblečení v Alpine Pro, kde dostanou stejnou odměnu ve výši 2 %. Před výjezdem na dovolenou, a to hlavně do do zahraničí bychom neměli zapomenout zkontrolovat osobní lékárničku a případně dokoupit nezbytné léky, přípravky na opalování, doplňky stravy apod. Partnerská síť lékáren Benu vrací rovněž 2 %, což při velkém rodinném nákupu před dovolenou znamená další úsporu.  

Matouš Michněvič, ředitel pro produkty a program Priceless Specials, MasterCard
Logo MasterCard MasterCard (NYSE: MA) je jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách. Provozuje nejrychlejší síť pro zpracování plateb, která propojuje spotřebitele, finanční instituce, obchodníky, vlády a podniky ve více než 210 zemích a teritoriích celého světa. Produkty a řešení společnosti MasterCard ještě více usnadňují, zabezpečují a zefektivňují každodenní obchodní činnosti – například nakupování, cestování, podnikání a hospodaření s financemi.
Více informací na: www.mastercard.com
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zprávy k cestování


Poslední zprávy z rubriky Osobní finance:

St 14:28  Kurzovní lístek ČNB na středu 27.03.2024 Redakce (Kurzy.cz)
St 13:00  Terminál Jihlava VRT už má svou podobu mdcr.cz (MD ČR)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688