Barbora Dlabáčková (MasterCard)
Obchod a služby  |  30.06.2015 13:48:31

Brno je první město se stravenkovou kartou Ticket Restaurant®

České republice se rozjel první velký projekt elektronických stravenek. Řešení přinesly společnosti Edenred a MasterCard. S novými stravenkovými kartami Ticket Restaurant® Card již platí zaměstnanci v Brně a brzy budou následovat další tuzemská města a regiony. Stravenková karta Ticket Restaurant® Card zlepší komfort při placení obědů všem zaměstnancům v ČR. Myšlenka stravenkové karty je velmi jednoduchá. Místo papírových stravenek získá zaměstnanec platební kartu Ticket Restaurant® Card, na kterou mu zaměstnavatel posílá každý měsíc částku v hodnotě stravného. Prostředky pak zaměstnanec použije k nákupu teplého jídla a potravin k přímé spotřebě. Výhodou je, že zaměstnanec nemusí měnit své chování. Platí kartou, jak je již zvyklý při běžných nákupech.

Kartu má nyní k dispozici přes 1.000 zaměstnanců brněnských firem a institucí, mezi něž patří přední společnosti ve svých oborech, např. RENOMIA a.s., Cígler Software a.s., Red Hat nebo Letiště Brno a.s. Celkem je v současnosti v Brně více než 300 partnerských provozoven, kde se s kartou dá platit. Kromě ryze brněnských provozoven a restaurací jako např. Zlatá loď a restaurace sítě Tripoli, IQ Restaurant, Restaurace Morávka, Rebio, OKAY Market Potraviny jsou partnery i velké celostátní sítě restaurací, kaváren nebo prodejen potravin, např. Sklizeno, KFC, Burger King, Starbucks nebo McDonalds.

Ticket Restaurant® Card je předplacená čipová a bezkontaktní (PayPass) platební karta zabezpečená PINem. Karta je na jméno s tříletou platností. Je zároveň vybavena všemi nejmodernějšími bezpečnostními prvky včetně bezkontaktní technologie. Při ztrátě nebo odcizení ji lze zablokovat a vystavit novou, na kterou se převedou všechny prostředky z obědového účtu zaměstnance. Karta je v tomto bezpečnější než tradiční stravenky. Zvolená technologie, společně s hustou sítí restaurací, kde je Edenred karta akceptována, dává ty nejlepší předpoklady, aby se Ticket Restaurant® Card stala nejoblíbenějším nástrojem pro platbu za oběd během pracovního dne. Přeplacené karty mají v budoucnu v Čechách velký potenciál, protože zjednodušují život spotřebiteli a zároveň umožňují firmám, jako je Edenred, být efektivnější a být zákazníkovi blíže.

Matouš Michněvič, ředitel pro produkty společnosti MasterCard v ČR

Logo MasterCard MasterCard (NYSE: MA) je jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách. Provozuje nejrychlejší síť pro zpracování plateb, která propojuje spotřebitele, finanční instituce, obchodníky, vlády a podniky ve více než 210 zemích a teritoriích celého světa. Produkty a řešení společnosti MasterCard ještě více usnadňují, zabezpečují a zefektivňují každodenní obchodní činnosti – například nakupování, cestování, podnikání a hospodaření s financemi.
Více informací na: www.mastercard.com





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688