Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Úvěry, půjčky  |  21.05.2015 14:05:15REKLAMA

Popularita SMS půjček stále narůstá

Potřebujete si půjčit posledních pár set korun před výplatou - kdo by to neznal. Pračka zrovna vypoví službu a výplata vám ještě nepřišla na účet. Případně se objeví neočekávaná platba s ročním zúčtováním, která vám naruší měsíční rozpočet. Nebo najdete ve slevě právě tu zimní bundu, ve které toužíte příští rok lyžovat. Je i v dnešních dobách nutné přizpůsobovat se okolnostem? SMS půjčka přizpůsobí okolnosti vám, snadno, rychle a bezpečně. Peníze máte na svém účtu hned, stačí poslat zprávu a jste bez starostí.

Pokud budete na neustálé změny a nečekané potřeby dobře připraveni, překonáte je snadno a s úsměvem.

Krátkodobá půjčka pro vás

Užívejte si život tady a teď. Moderní úvěrové produkty (tzv. revolvingové úvěry) umožňují využívat flexibilní krátkodobé půjčky, které skvěle odpovídají potřebám současných zákazníků. Jsou dokonalou odpovědí na nenadálé výdaje a neočekávané situace. Jejich obliba roste spolu s tím, jak snadné a bezproblémové je takový úvěr na krátkou dobu získat. Rychlá půjčka před výplatou je přizpůsobena vašim požadavkům a možnostem, časovým i finančním, požadovanou částku můžete specifikovat v rámci padesáti korun - stačí jen poslat SMS.

Pryč jsou doby, kdy bylo kvůli jakémukoli úvěru nutné obíhat příslušné instituce a zabývat se množstvím formulářů. Jistě máte podobnou zkušenost z bank, které si s vyřizováním dávají na čas. Nebankovní revolvingový úvěr s námi jednoduše vyřídíte online, sedm dní v týdnu, z pohodlí svého domova.

Peníze ihned od EverydayPlus

Poskytovatel úvěru, ať už se jedná o bankovní nebo nebankovní instituci, se stává strategickým partnerem pro Vaše finance. Je proto nezbytné, aby šlo o prověřeného dodavatele s odpovídající úrovní služeb a silným zázemím. Samozřejmostí by měl být nepřetržitý přístup k Vašemu účtu. EverydayPlus úvěr všechny tato kritéria splňuje.

Výhody půjčky EverydayPlus:

* Peníze ihned na účtu

* Žádné papírování, okamžité schválení

* Výše půjčky podle vašich požadavků

* Snadné vyřízení pomocí internetu či SMS

Na rozdíl od banky si můžete parametry své krátkodobé půjčky ověřit v přehledném formuláři na stránkách www.everydayplus.cz. Přesně víte, kolik vám přijde na účet, kdy peníze splatit a za jakou cenu, která je v tomto případě velmi výhodná – nemusíte se bát skrytých poplatků ani zákeřných skrytých nákladů.

Nespornou výhodou SMS půjčky EverydayPlus je její snadné a rychlé vyřízení pomocí příkazu v textové zprávě nebo prostřednictvím internetu. Jednoduše si převedete potřebnou částku a zaplatíte jednorázový poplatek za vyřízení příkazu. S penězi můžete ve velice krátké době nakládat a nemusíte tak své nákupy odkládat na později. K dispozici je Vám až 12 000 Kč, které jsou kdykoli připravené k použití. Poplatek platíte pouze v případě, že půjčku využijete, ke splacení se žádné další poplatky nevážou.

Na rozdíl od úvěrů na vyšší částky, které klienta mnohem snáze dostanou do finančních potíží, se v tomto případě poskytuje úvěr na poměrně malou částku, která má sloužit hlavně k pokrytí nezbytných výdajů nebo splnění malých přání. Proto se k finančním produktům EverydayPlus váže jen velmi malé riziko. Půjčit si nebylo nikdy snazší a bezpečnější. Moderní krátkodobé půjčky jsou tu pro každou situaci a k dispozici ihned, stačí jen poslat SMS zprávu a peníze máte na účtu.

 





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688