Výstava DŘEVOSTAVBY: mezinárodní veletrh dřevěných staveb 11. - 14.2.2015

Výstava DŘEVOSTAVBY: mezinárodní veletrh dřevěných staveb 11. - 14.2.2015 se letos koná již po desáté na Výstavišti Praha - Holešovice. Spolu s veletrhem dřevostaveb souběžně probíhají další výstavy: MODERNÍ VYTÁPĚNÍ, KRBY A KAMNA, WINDOOR EXPO, ZAHRADNÍ NÁBYTEK a AQUASET.

Jako již tradičně veletrh doplňuje rozmanitý doprovodný program, který je určen pro odborníky i laiky a který pružně reaguje na aktuální trendy v oblasti dřevostaveb a úspor energií.

Veletrh popularizuje dřevostavby jako stavební systém budoucnosti. Dřevo je a vždy bude obnovitelným přírodním zdrojem a zůstane ve všech formách zpracování nepostradatelnou součástí používaných materiálů v oblasti stavitelství.

Návštěvník veletrhu získá ucelený přehled o situaci na trhu, seznámí se s novinkami či novými trendy, najde informace o konkrétních cenách a produktech. V jednom okamžiku a na jednom místě získá osobní kontakty na architekty, kvalitní stavební firmy, dodavatele dřeva ve všech podobách, dřevozpracujících strojů a veškerého potřebného nářadí.

www.drevostavby.eu



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba