Vánoční soutěž začíná, vyhrajte postel, židli nebo němého sluhu!

Vánoční soutěž začíná a má pro vás tentokrát tři ceny! Vyhrát můžete kompletní masivní postel s matrací i roštem, dětskou otočnou židli, nebo bukového němého sluhu! Stačí nejpozději do 31.12.2013 správně odpovědět na jednoduché soutěžní otázky.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKY

1. Jaké vánoční slevy nabízí Nabytek-jeko.cz v sekci VÁNOCE 2013?

A) SLEVA 15%, SLEVA 10%, SLEVA 20%

B) SLEVA 10%, SLEVA 20%, SLEVA 30% 

2. Pro koho můžete koupit vánoční dárky v sekci VÁNOCE 2013?

a) pro děti, pro maminky, pro tatínky, pro ostatní

b) pro babičky, pro dědečky, pro ostatní

Partnerem vánoční soutěže je:

 

Soutěž probíhá v termínu od 5.12. – 31.12.2013. Své odpovědi posílejte na soutez@kurzy.cz. Do slosování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou správné odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 31.12.2013. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail. Po ukončení soutěže bude vylosován výherce, který si převezme výhru od Nabytek-jeko.cz. O výhře bude informován e-mailem. Respondenti naší soutěže souhlasí s tím, že na jejich e-mail může být zadavatelem soutěže zasláno reklamní sdělení.

Buďte na VÁNOCE originální!

K vánocům ať chceme nebo ne patří nekončící nakupování. Kromě potravin nakupujete také dárky pod vánoční stromeček. Nemáte-li přesnou představu o tom, co komu koupíte, pak se takové nakupování stává noční můrou. 

Na Nabytek-jeko.cz nakoupíte řadu dárečků pro své milé. V sekci Vánoce 2013 se nachází Vánoční dárky pro děti, můžete nahlédnout i do jiných nabídek, např. Vánoční SLEVA do 30% nebo Dárky pro maminky, tatínky.

VÁNOCE nejsou jenom o kosmetice a tabletech

K vánocům nepatří jenom kosmetika, dárkové poukazy, hračky, knížky, tablety, ale i kuchyně, sedací soupravy, dětské postele, tv stolky, komody třeba i kompletní ložnice a koupelny. 

Vánoční dárek si můžete nadělit celá rodina formou nově vybaveného obývacího pokoje nebo nové kuchyně.  Právě v období Vánoc nabízí internetový obchod desítky produktů za akční ceny a velké SLEVY. Všechny výrobky jsou limitovány skladovou dostupností, proto byste s nákupem nábytku a bytových doplňků neměli váhat.

Pořiďte si pod stromeček praktický dárek, který vám bude sloužit řadu let.  Nákupem přes internet ušetříte nejen svůj drahocenný čas, ale i peníze za dopravu po nákupních centrech. 

Podívejte se na výhry, které na vás v Nabytek-jeko.cz čekají:

1. Cena – postel z masivu Nina + matrace + rošt

   

2. Cena – dětská otočná židle Q-G2 (barva dle skladové dostupnosti)

3. Cena – němý sluha Mario buk 



 


 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry