Prezentace  |  22.10.2012 00:00:00

Druhé kolo investiční soutěže s reálnými penězi je tady

Po zahřívacím prvním kole, které probíhalo na demo účtech, jde do tuhého. 28 nejlepších obchodníků dostalo od společnosti BOSSA 10 000 a své dovednosti teď mezi sebou změří na ostro! Tedy na reálných účtech.

Nejlepší na tom všem je, že druhého kola, které odstartuje 4. listopadu 2012 (ve 23:00, tedy se začátkem týdenní obchodní seance) se můžete účastnit i VY! A to i tehdy, pokud jste do něj přímo nepostoupili! Zapojit se můžete velmi jednoduše, a to tím, že si otevřete reálný soutěžní účet a poté vložíte 10 000 (ne více, ne méně).

Do druhého kola se můžete registrovat již od 22. října.

DEMO versus REAL

Investičních soutěží na “demo“ neboli fiktivních účtech se v České republice konalo již mnoho. To, že čeští začínající i pokročilejší investoři o ně mají stále nesmírný zájem, se potvrdilo i tentokrát, když se i tato soutěž potkala s neočekávaně obrovským zájmem účastníků. 

Navíc hodně soutěžících svým obchodováním dokázalo, že investování pro ně už není žádná neznámá, když se jim za jeden týden podařilo jejich účty zhodnotit v řádech 100, 200, 300 až 400 procent. Proto bude velmi zajímavé sledovat, jak se s trhy poperou v reálu. Tam už půjde o reálné zisky a ztráty. Průběžné výsledky obchodníků budete moci také sledovat na následující webové adrese: soutěž.bossa.cz/results.

Podaří se traderům i v reálu dosáhnout stejného týdenní zhodnocení účtu v řádu stovek procent?

Troufáme si říct, že ne. Právě při obchodování s reálnými penězi by měli být lidi opatrnější a dodržovat alespoň základy Money managementu. Obezřetnější budou určitě nejen ti, kteří budou zhodnocovat vlastních 10 000 ale i ti, kteří do 2. kola vstoupí  s 10 000 od Bossy. Vždyť jakýkoliv kladný zůstatek na obchodním účtu po soutěži je jejich. A to si už pak každý pořádně promyslí, jakou investiční strategií nakonec zvolí.

Ještě si nejste jistí, jestli se soutěže účastnit?

Aby byla soutěž přístupná skutečně všem, připravila pro Vás společnost BOSSA několik vzdělávacích akcí v podobě seminářů a webinářů. Ty vás provedou nejen základy obchodování, ale také vás připraví na investování v samotné soutěži. Více informací naleznete na: http://bossa.cz/cs/vzdelavani.V průběhu celé soutěže Vám také budou k dispozici zkušení obchodníci, kteří Vám budou ochotni vždy poradit.

Patříte mezi ty, kteří již delší dobu obchodují na demo účtu a vyčkávají na ten správný okamžik, k otevření reálného účtu?

Navíc tato soutěž je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří dosud vyčkávali na ten správný okamžik pro otevření reálného účtu. Jestli patříte i Vy mezi ty, kteří pořád váhají, jestli už mají dostatek zkušeností k tomu, aby udělali ten významný krok a přešli z obchodování na demo účtu na účet reálný, pak tato soutěž je určena přesně pro Vás. K založení soutěžního (reálného) účtu potřebujete jenom 10 000 . Kromě toho, že si ověříte, jestli jste už na reálný účet dozráli nebo ne, hrajete o skvělé ceny!

Co všechno se dá v soutěži vyhrát? Proč soutěžit?

Hlavní cenou je sportovní hybridní vůz od společnosti Honda - HONDA CRZ, který získá nejlepší investor z druhého kola. Druhé a třetí místo druhého kola odměníme reálnými penězi na investiční účty, a to druhé místo 100 000 a třetí místo 50 000 . Ceny máme i pro nejlepší týdenní investory, kteří od nás dostanou notebooky.



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688