BOSSA.CZ (BOSSA.CZ)
Prezentace  |  24.09.2012 13:19:40

Poprvé naostro - investiční soutěž s reálnými penězi

První investiční soutěž v ČR s reálnými penězi!

Investiční soutěže se v poslední době těší větší a větší popularitě. V České republice jsmeměli možnost si touto formou vyzkoušet své obchodní dovednosti již několikrát, a tou více brokerů. Je to skvělá příležitost, jak si bez rizika vyzkoušet obchodování v praxi a zároveň srovnat své síly s ostatními. Navíc je tady možnost vždy něco zajímavého vyhrát.

Tentokrát přichází na scénu nový broker s úplně novým konceptem. Povýšil soutěžení na DEMO účtech na soutěžení na účtech s reálnými penězi, které Vám navíc sám dá! Jde tedy o první a jedinečnou příležitost získat zkušenosti z obchodování na reálném účtu.

Atraktivitu soutěže navíc podporuje hlavní cena, kterou je hybridní vůz od společnosti Honda - HONDA CRZ v exkluzivním vybavení. Tento moderní, sportovní anavíc k Vaší peněžence šetrný vůz získá nejúspěšnější obchodník druhého kola.

 

Pojďme ale popořadě. Celá akce startuje 24. září, kdy začíná registrace do prvního kola soutěže. Samotné kolo se pak otevírá 1.října a potrvá tři týdny. Všechno se začne obchodováním na klasických DEMO účtech.Jedná se o virtuální peníze, případný zisk nebo ztráta se tedy projeví pouze na vašem monitoru, nevznikají žádné reálné závazky. Každý si může vybrat, do čeho chce investovat, jestli do akcií, komodit, indexů nebo třeba právě forexu. Nejlepší soutěžící z prvního kolaautomaticky postupují do listopadového druhého kola a budou odměněny počátečním základním kapitálem od brokera ve výši 10 000 Kč.  

 

Pokud nebudete mezi nejúspěšnějšími, kteří postoupí z prvního kola a dostanou 10 000 Kč pro soutěžení v druhém kole, můžete se do druhého reálného kola zapojit tím, že si otevřete reálný soutěžní účet.Tady se kromě hlavní ceny, kterou je Honda CRZ, hraje také o Notebooky a o odměny ve výši 100 000 Kč a 50 000 Kč na investiční účty u společnosti Bossa. A čeká Vás mnohem více! Všechny peníze, které Vám na obchodním účtu po skončení soutěže zůstanou, jsou Vaše!

 

Pro zapojení do soutěže je zapotřebí jenom vyplnění svých údajů do registračního formuláře na webových stránkách společnosti BOSSA. Po akceptování soutěžních podmínek Vám přijde email s přihlašovacími údaji do obchodní platformy. Pak už zbývá jen zkoušet Vaše nejlepší investiční strategie a snažit se být mezi nejlepšími investory.

 

K samotnému obchodování pak potřebujete jenom připojení k internetu a zařízení, do kterého si zdarma nainstalujete obchodní platformu společnosti Bossa. Může to být klasický stolový PC, notebook, chytrý telefon nebo tablet. Kolik času pak soutěži věnujete je už zcela na Vás. Nevyhrává ten, kdo obchoduje nejčastěji, ale ten, kdo obchoduje nejúspěšněji!

 

Aby byla soutěž přístupnáskutečně všem, připravila pro Vás společnost BOSSA několik vzdělávacích akcí v podobě seminářů a webinářů. V průběhu celé soutěže Vám také budou k dispozici zkušení obchodníci, kteří Vám budou ochotni vždy poradit. V prvním kole se na DEMO účtu pořádně procvičíte, vyzkoušíte své obchodní strategie a prověříte traderského ducha. V druhém kole pak vyrazíte vpřed připraveni změřit si své síly i s těmi nejúspěšnějšími a to vše na reálných účtech.

 

Více na soutez.bossa.cz

 

 



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688