Prezentace  |  08.02.2012 13:35:28

Hypotéka za minimum od Wüstenrotu

Na účely bydlení a refinancování nabízí Wüstenrot Hypotéku za minimum - za minimální sazbu s minimálními poplatky. Nabídka je to obzvláště výhodná, protože Wüstenrot hypoteční banka snížila od 1. února úrokové sazby hypoték pro fyzické osoby až o 0,37 procentního bodu.

V rámci akce Hypotéka za minimum vám právě teď Wüstenrot poskytne hypotéku na vlastní bydlení nebo na refinancování do výše 70 % zástavní hodnoty nemovitosti za minimální úrokovou sazbu. Přitom stačí, když splníte standardní podmínky platné pro garantovanou sazbu. Hypotéku na vlastní bydlení tak získáte už za 3,69 % ročně a hypotéku Refin ještě levněji za 3,59 % ročně.

 

Výrazné snížení úrokových sazeb

Od 1. února výrazně klesly především úrokové sazby s tří a pětiletou fixací, které jsou nejčastěji využívány. Nejnižší úroková sazba hypotéky Refin s tříletou fixací dnes činí 3,39 % p. a. a Hypotéky na vlastní bydlení 3,49 % ročně.

 

Hypotéka bez příjmů

Hypotékou bez příjmů můžete bydlet v novém, i když nemůžete standardním způsobem prokázat své příjmy. V žádosti o tento druh hypotečního úvěru vystačíte při prokazování schopnosti splácet úvěr s čestným prohlášením a doklady o bezdlužnosti. U této hypotéky se úroková sazba snížila o 0,32 p. b. na 7,14 % ročně.

Potřebujete bydlet a současně si pořídit i něco jiného? Kombinujte!

Neúčelovou Hypotéku na cokoliv, tzv. americkou hypotéku, můžete čerpat už od 150 000 korun a v kombinaci s hypotékou na bydlení ji využít až do 85 % hodnoty zastavené nemovitosti. Splácet ji můžete až 30 let.

Pokud potřebujete úvěr na bydlení a zároveň i prostředky na nové vybavení, má pro vás Wüstenrot ještě výhodnější Hypotéku na domácnost. Tu vám poskytne v potřebné výši s tím, že zatížení oběma úvěry nesmí přesáhnout 90 % hodnoty zastavené nemovitosti.

 

Ušetřete na poplatcích

Chcete-li výrazně ušetřit na poplatku za vyřízení hypotečního úvěru, zažádejte o něj právě teď. Zdarma vám Wüstenrot vyřídí hypotéku na vlastní bydlení do 85 % hodnoty zástavy a s pětiletou fixací úrokové sazby. Vaše hypotéka tak zlevní až o 25 000 korun. Zvolíte-li si stejnou hypotéku, ale s dvouletou nebo tříletou fixací, bude vás vyřízení úvěru stát jen 2 999 korun a vy ušetříte nejméně 5000 korun.

Jednotný poplatek 2999 korun zaplatíte také za vyřízení Hypotéky na domácnost, neúčelové Hypotéky na cokoliv a Hypotéky na pronájem. Trvale zdarma je vyřizována Hypotéka Refin.

 

hypotékou od Wüstenrotu budete mít vždy jistotu garantované sazby i pro další období platnosti úrokové sazby. Abyste získali zvýhodněnou sazbu, nemusíte mít u Wüstenrotu běžný účet ani další jiný produkt. Naopak, vaše hypotéka vám umožní získat slevu na jakýkoli další produkt z portfolia společností finanční skupiny Wüstenrot.

 

Podrobnosti o nabídce hypoték a úrokových sazbách najdete na www.wustenrot.cz



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zprávy a články k hypotékám









Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688