Hypotéka Wüstenrot jen za 3,99 % ročně (31.8.2010)

Dobrá zpráva pro všechny, kdo si chtějí pořídit bydlení a potřebují si na to půjčit! Úrokové sazby hypotečních úvěrů v poslední době opět výrazně klesly. Hypoteční banka Wüstenrot nabízí hypotéku na bydlení s úrokovou sazbou jen 3,99 % p.a.

 

Příznivá je i současná situace na trhu nemovitostí. Pokles cen starších nemovitostí, který začal v loňském roce, pokračuje i letos. Z důvodu nižší poptávky stagnují také ceny nových bytů a developeři navíc nabízejí zajímavé slevy a bonusy. Pro investice do nemovitosti tak nastala velmi vhodná doba.

 

S hypotékou Wüstenrot ušetříte tisíce korun

Wüstenrot hypoteční banka snížila všechny úrokové sazby hypoték na bydlení, jednoletou pak až na 3,99 % p.a. Tato výhodná sazba platí pro hypotéky poskytované až do 85 % hodnoty zajištění. Wüstenrot navíc zavedl další – dvouletou sazbu. Podle svých potřeb a finančních plánů si tak můžete zvolit úrokovou sazbu fixovanou na jeden, dva, tři, pět i deset let.

Pokles úrokových sazeb znamená podstatné snížení měsíčních splátek a tím i celkových nákladů spojených se splácením úvěru. U průměrné hypotéky ve výši 1,5 milionu korun do 85 % hodnoty zástavy nemovitosti se splatností 20 let a jednoletou fixací zaplatíte měsíčně o 576 korun méně než letos v březnu. Za rok tak ušetříte 6912 korun. U stejné hypotéky s pětiletou úrokovou sazbou zaplatíte za pět let o 34 320 korun méně. 

 

Výhody hypotéky Wüstenrot

Kromě širokého výběru doby fixace úrokové sazby a možnosti splácet hypotéku až 30 let, vám Wüstenrot nabízí jistotu garantované úrokové sazby uvedené v přehledu úrokových sazeb. Výsledná sazba, za kterou vám Wüstenrot hypoteční úvěr poskytne, tak může být jen nižší. A pro bonitní klienty jsou tu ještě lepší EXTRA úrokové sazby.

Úrokovou sazbu máte zaručenou i do budoucna. Wüstenrot se totiž již při uzavření úvěrové smlouvy zavazuje, že po uplynutí fixace vám nabídne garantovanou sazbu  aktuálně platnou pro nové klienty.

Wüstenrot vám také umožňuje kdykoliv splatit část úvěru nad 70 % zástavní hodnoty nemovitosti, a to bez sankčních poplatků za předčasné splacení. U Wüstenrotu neplatíte žádné poplatky za čerpání úvěru ani za rezervaci úvěrových zdrojů a nemusíte si zřizovat běžný účet nebo sjednávat jiný produkt.

 

Hypotéky zdarma

Hypotéku Wüstenrot na vlastní bydlení do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s pětiletou úrokovou sazbou vám banka vyřídí zdarma, na poplatku ušetříte až 25 000 korun.

 

Výhodné refinancování a konsolidace úvěrůNa refinancování dříve poskytnutých úvěrů na bydlení nabízí Wüstenrot speciální hypotéku REFIN, u které máte možnost volby tříleté sazby nebo mimořádně zvýhodněné pětileté sazby. Vyřízení tohoto úvěru je velmi jednoduché a rychlé, bez zbytečné administrativy. Banka akceptuje původního ocenění nemovitosti a příjmy dokládáte pouze čestným prohlášením. Část hypotéky REFIN můžete navíc použít i na další účel spojený s bydlením (např. rekonstrukce, modernizace). Za vyřízení hypotéky REFIN neplatíte žádný poplatek.

Na konsolidaci ostatních úvěrů nabízí banka Flexibilní hypotéku, u které snížila úrokovou sazbu o celý 1 procentní bod na 7,10 % p.a. Tuto hypotéku poskytuje Wüstenrot ve výši již od 150 000 korun. Pro klienty, kteří si nemovitost pořídili na hypotéku a např. zařízení na spotřebitelské úvěry je výhodou, že mohou výhodně kombinovat hypotéku REFIN s Flexibilní hypotékou.

Podrobné informace najdete na www.wustenrot.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy