Vstřícná banka (Vstřícná banka)
Investice  |  19.08.2010 10:48:19

Havligerová: Strategií ČS je nejvýhodnější řešení pro klienta i banku

Zeptali jsme zástupce České spořitelny, která se stala dle hodnocení klientského ratingu OVB Vstřícná banka bankou s absolutně nejlepším hodnocením odborníků od nichž získala v průměru 71 % , Kristýny Havligerové, tiskové mluvčí České spořitelny
Gratulujeme Vám k nejlepšímu umístění ze strany odborné poroty v hodnocení OVB Vstřícná banka.

V celkovém hodnocení, tedy hodnocení Odborné poroty, serveru www.bankovnipoplatky.com a veřejnosti získala Česká spořitelna celkově třetí místo s jen minimální ztrátou za nejvstřícnější bankou za II. čtvrtletí, kterou se stala GE Money. Připomínám, že rozdíl představuje pouhých 1,4 procenta. U odborníků však ČS suverénně zvítězila, když získala 71 %.

 Českou spořitelnu hodnotí odborná porota jako banku, která má velmi stabilní postavení, je dostupná, má širokou nabídku produktů a služeb a ve vztahu ke klientům je velmi aktivní a inovativní. Hodláte poměrně vysoce nastavené tempo nově zaváděných novinek udržet i v dalších čtvrtletí?
Vždy jsme byli aktivním hráčem na trhu a přicházeli s novinkami. V tom budeme i nadále pokračovat.

První takovou novinkou druhého pololetí, kterou klientům nabízíme od pondělí 16. srpna, je snížení úrokové sazby hypoték. Základní sazbu hypotečního úvěru na 4,59 %. Klienti však mohou svou sazbu snížit o další 1 %. Nově, pokud aktivně využívají Osobní účet České spořitelny, tedy měsíčně jim na účet přijde jednou 1,5 násobek měsíční splátky hypotéky a odejdou čtyři platby, získají slevu 0,5 %. Dalšího snížení o 0,5 % dosáhnou zájemci volbou pětileté fixace a splatnosti 20 let. Celkově si tak mohou sáhnout až na sazbu od 3,59 %.

 V druhém pololetí jsme také představili novou službu Ideální hypotéky nazvanou Překlenovací financování - ta umožňuje klientům profinancovat nové bydlení, a to v takových případech, kdy klient bydlení již má a z nejrůznějších důvodů přemýšlí o koupi bydlení nového. Díky této službě klient získá nejen peněžní prostředky pro financování své nové nemovitosti, ale také čas na prodej nemovitosti stávající.

Novinky chystáme i v dalších měsících a to pro soukromé osoby, živnostníky a menší firmy či malé a střední podniky. Konkrétní informace bychom ale rádi zveřejnili až v momentě, kdy to bude aktuální.

Co je vaší největší motivací a cílem pro výběr nových produktů a služeb se kterými přicházíte na trh?
Jsou to potřeby našich klientů, které si pravidelně zjišťujeme. Naší dlouhodobou stragegií je výhodné finanční řešení pro klienta i banku, které je postavené na délce a intenzitě vzájemného vztahu.

Jaké konkrétní vstřícné kroky vůči klientům chystáte pro třetí čtvrtletí roku 2010 respektive v období do konce roku? O růstu či poklesu klientského ratingu bank totiž rozhoduje především aktivita banky, její inovace a přístup ke klientům v daném čtvrtletí.

                                                                                 
Už jsme připravili několik novinek – začátkem července nový produkt Internetové spoření:
Od 1. července 2010 jsme rozšířili nabídku depozitních produktů o Internetové spoření České spořitelny, spořící účet s úrokovou sazbou až 1,50 % p.a. Prostředky lze z účtu Internetového spoření ČS vybrat kdykoli, zřízení i vedení účtu je zdarma. O Internetové spoření ČS mohou klienti zažádat přes internet nebo po telefonu. 

Od včerejšího dne zase máme hypoteční sazbu od 3,59 %:
Snížili jsme základní sazbu hypotečního úvěru na 4,59 %. Klienti však mohou svou sazbu snížit o další 1 %. Pokud aktivně využívají Osobní účet České spořitelny, tedy měsíčně jim na účet přijde jednou 1,5 násobek měsíční splátky hypotéky a odejdou čtyři platby, získají slevu 0,5 %. Dalšího snížení o 0,5 % dosáhnou zájemci volbou pětileté fixace a splatnosti 20 let. Celkově si tak mohou sáhnout až na sazbu od 3,59 %.

Připravujeme další novinky u našich současných služeb, stejně tak připravujeme vzdělávací aktivity například v bezpečnosti. O jtl. aktivitách bychom ale rádi informovali ve chvíli, kdy to bude aktuální. 

Je spokojenost Vašich klientů zhmotněná mimo jiné i v hodnocení klientského ratingu OVB Vstřícné banky pro vás největší motivací?
Jak jsme již dříve říkali, řídíme se především průzkumy, které pro nás dělají renomované společnosti. Vedle toho nás ale vždy těší, pokud se umístíme na předních místech soutěží, hodnocení a ratingů. Tedy stejně tak máme radost z umístění v klientském ratingu OVB Vstřícné banky.

Budete čtvrtletní výsledky hodnocení OVB Vstřícná banka sledovat i nadále?Informace o výsledcích dalších pokračování sledovat budeme.

Konkrétní výsledky naleznete zde:
www.vstricnabanka.cz

19.08. 12:48  Sporka na prvnim miste... (Trautenberk+)
19.08. 12:07  Sporka na prvnim miste... (Sekáč z Kolbenky)
19.08. 11:47  Sporka na prvnim miste... (Trautenberk+)
19.08. 10:54  Sporka na prvnim miste... (Sekáč z Kolbenky)





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688