Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Akcie v ČR  |  07.05.2010 09:21:55

KIT digital oznamuje plné uplatnění opce navýšení

Společnost KIT digital, Inc. (NASDAQ:KITD), přední celosvětový poskytovatel zákaznických softwarových řešení pro správu, řízení a prodej videoobsahu na bázi internetových digitálních technologií (IP–video), prodala dalších 634 615 akcií v ceně 13,00 USD za akcii a dosáhla hrubého výnosu ve výši 8,25 mil. USD. Prodej proběhl na základě 30denní opce navýšení plně uplatněné upisovateli v souvislosti s veřejnou nabídkou společnosti ukončenou       27. dubna 2010. Nabídka akcií proběhla mimo území České republiky.

 

Plným uplatněním opce navýšení dosáhlo množství akcií, které společnost KIT digital prodala v rámci registrované veřejné nabídky, počtu 4 865 385. Společnost očekává dosažení celkového čistého výnosu ve výši přibližně 57,9 mil. USD, po odpočtu slev upisovatelům, provizí, výdajů za právní služby a dalších výdajů společnosti souvisejících s uzavíráním smluv.

 

KIT digital hodlá čistý výnos z prodeje akcií využít především k financování budoucích akvizicí či investicí do konkurenčních a doplňkových firem v rámci naplňování růstové strategie společnosti.

 

Pro tuto veřejnou nabídku jako výhradní manažer jednala společnost Roth Capital Partners. Společnosti Janney Montgomery Scott a Merriman Curhan Ford & Co. působily jako spolumanažeři nabídky.

 

Nabídka akcií byla učiněna doplňkem k prospektu podaným Komisi pro cenné papíry Spojených států amerických (SEC) v souladu s ustanovením 424(b)(5) tamního Zákona o cenných papírech z roku 1933 v platném znění. Konečnou verzi prospektu je možné získat u společnosti Roth Capital Partners prostřednictvím žádosti elektronickou poštou zaslanou na adresu rothecm@roth.com, faxem na číslo +1-949-720-7227 nebo poštou na adresu 24 Corporate Plaza Drive, Newport Beach, CA, 92660, Attention: Equity Capital Markets.

 

Kmenové akcie společnosti vydané v této emisi podléhají registračnímu prohlášení podanému společností na formuláři S-3 (složka č. 333-164655) dne 3. února 2010 výše uvedené Komisi pro cenné papíry. 12. února 2010 prohlásila Komise pro cenné papíry registrační prohlášení za účinné.

 

Toto tiskové prohlášení nelze považovat za nabídku prodeje nebo výzvu k nabídce odkupu jakýchkoli cenných papírů. Každou takovou nabídku lze učinit pouze v souladu s finálním prospektem společnosti platným pro emisi nebo emise cenných papírů a pouze ve státech, v nichž je nabídka registrována nebo v nichž se na ně vztahuje výjimka z registrace, a pouze prostřednictvím oprávněných obchodníků s cennými papíry. Nabízené cenné papíry jsou spekulativní povahy a jsou spojeny se značnou mírou rizika.

 

Stručné informace o KIT digital

KIT digital (NASDAQ: KITD) je předním světovým poskytovatelem řešení pro správu a poskytování video obsahu (video-on-demand) prostřednictvím protokolu IP. KIT VX-one, komplexní end to end softwarová platforma společnosti, umožňuje firmám získávat, spravovat a distribuovat video obsah na tři obrazovky dnešního světa („3–screen“): počítače, mobilní zařízení a televize IPTV. Využití technologie VX zahrnuje práci s videoobsahem od komerčních aplikací až po firemní využití, včetně firemních komunikací, řízení lidských zdrojů, školení, zabezpečení a sledování. Zákaznická základna společnosti KIT digital čítá přes 1000 firemních zákazníků ve více než 30 zemích, včetně společností The Associated Press, Best Buy, Bristol-Myers Squibb, Disney-ABC, FedEx, General Motors, Google, Hewlett-Packard, Home Depot, IMG Worldwide, Intel, News Corp, Telefonica, Ministerstvo obrany USA, Verizon či Vodafone. Společnost KIT digital má své ústředí v Praze a hlavní pobočky v Atlantě, Káhiře, Kolíně nad Rýnem, Dubaji, Melbourne, Londýně, New Yorku, Stockholmu a Torontu. Více informací naleznete na www.kitd.com.

 

Na českém a slovenském trhu je KIT digital hlavním dodavatelem zařízení a systémů pro výrobu a odbavení audiovizuálního vysílání. Tým KIT digital Czech, a. s., má dlouholeté rozsáhlé zkušenosti v oblasti projektování, dodávky a integrace systémů profesionální výroby, digitalizace, zpracování, distribuce a archivace audiovizuálních materiálů v mnoha odvětvích. Systémy navržené a implementované společností KIT digital úspěšně fungují zejména v televizních a rozhlasových stanicích, studiích zaměřených na obrazovou a zvukovou produkci, postprodukci a grafiku, ve veřejných institucích, státní správě, školách a zdravotnictví. Společnost také poskytuje služby streamingu, webcastingu a encodingu. Mezi největší klienty společnosti na českém a slovenském trhu patří Česká televize, TV Nova, Prima TV, zpravodajské televize Z1, TV Markíza, Óčko, Slovenská televízia, Magistrát hl. m Prahy, Český rozhlas, společnost UPP a další.

 

Prohlášení společnosti KIT digital vztahující se k budoucnosti

Tato tisková zpráva společnosti KIT digital obsahuje určité výhledy do budoucna ohledně obchodní činnosti a výsledků společnosti KIT digital, Inc., které lze rozeznat podle výrazů souvisejících s budoucností, jako „předpokládá“, „věří“, „odhaduje“, „očekává“ a podobně. Takovéto výhledy v sobě zahrnují známá a neznámá rizika a nejistoty, včetně těch, jež souvisejí s vývojem a komerčním využitím produktů, schopností získávat a udržovat patentovou a jinou ochranu duševních práv, přijetí na trhu, budoucí kapitálové potřeby, činnosti nebo zásahy regulačních orgánů, konkurenci obecně a další faktory, které mohou způsobit, že skutečné výsledky se budou lišit od zde uvedených očekávání, předpokladů či odhadů. Některá z těchto rizik a nejistot budou podrobněji popsána v dokumentech předkládaných americké Komisi pro cenné papíry (SEC). Společnost KIT digital není povinna (a výslovně se takové povinnosti zříká) aktualizovat či měnit své výhledy do budoucnosti, ať již v důsledku nově zjištěných informací, budoucích událostí, nebo z jiných důvodů.

 


Adam Davis

Global Communications Manager

Vladimír Bystrov

Bison & Rose

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688