Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Akcie v ČR  |  20.01.2010 16:18:59

TZ KIT Digital k zamýšlenému IPO

Následuje TZ KIT Digital k zamýšlenému uvedení svých akcií na trhy v USA a Evropě v plném znění

Společnost KIT digital, Inc. (NASDAQ:KITD), přední globální poskytovatel zákaznických softwarových řešení pro správu, řízení a prodej video obsahu na bázi internetových digitálních technologií (IP–video) a významný středoevropský dodavatel systémů pro výrobu a odbavení audiovizuálního vysílání, plánuje uskutečnit dvě samostatné nabídky akcií (první v režimu dle registrace S^3, druhou v souladu s Nařízením S podle zákona Spojených států o cenných papírech z roku 1933 – dále jen „Registration S“)
v souhrnném objemu přibližně 3,25—5,25 mil. akcií. Akcie budou nabídnuty investorům
v USA a v Evropě
 
V Evropě je zamýšlená nabídka součástí dříve ohlášeného plánu společnosti kotovat akcie, které jsou již obchodovány na trhu NASDAQ Global Market v USA, také na Burze cenných papírů Praha (BCPP). Společnost očekává, že ke kotaci akcií dojde poté, co budou splněny všechny formální náležitosti dle pravidel Registration S pro emise akcií na evropských akciových trzích.
 
Společnost zamýšlí stanovit nabídkovou cenu na úrovni odvozené od aktuálního kurzu akcie na trhu NASDAQ v době završení nabídky, s přihlédnutím k dalším faktorům. V souvislosti s nabídkami akcií nebudou nabízeny žádné warranty ani jiné cenné papíry. Obě nabídky nebudou vzájemně podmíněny a není zaručeno, že předpokládaný objem akcií bude skutečně prodán.
 
Společnost plánuje použít významnou část čistého výnosu z prodeje akcií v obou nabídkách na financování akvizic nebo investic směřujících ke zvýšení konkurenceschopnosti či naplňování růstové strategie firmy.  Společnost může také část čistého výnosu použít k odkupu warrantů vydaných v minulosti v rámci financování formou private placementu. Zároveň společnost zvažuje využití části čistého výnosu k posílení provozního kapitálu a k běžným firemním potřebám. 
 
Nabídka akcií v USA
Společnost plánuje vydat běžné akcie v rámci nabídky v USA v režimu dle registrace SZ3 (listina č. 333Z162325) podané společností 5. října 2009 k americké Komisi pro cenné papíry (SEC).  Dne 13. října 2009 SEC potvrdila registrační dokumentaci jako platnou.
 
Nabídka akcií v USA bude provedena formou přílohy předběžného prospektu a finálního prospektu, který bude podán u SEC později v souladu s nařízením 424 (b) podle novelizovaného zákona Spojených států o cenných papírech z roku 1933.
 
Tato tisková zpráva nezakládá nabídku k prodeji ani výzvu ke koupi žádných cenných papírů. Jakákoli taková nabídka může být uskutečněna pouze na základě konečného prospektu emitenta, PAGE 2 OF 3 pouze ve státech, kde je nabídka registrována nebo vyňata z povinnosti registrace, a pouze licencovanými obchodníky. Cenné papíry, které budou nabídnuty v prospektu, jsou spekulativní a zahrnují vysokou míru rizika. 
 
 
Nabídka akcií v Evropě
Společnost plánuje učinit nabídku svých akcií institucionálním a soukromým investorům
ve Spojeném království, Švýcarsku, Rakousku, v České republice a v dalších evropských zemích. Nabídka bude zahrnovat pouze akcie, které mohou být po dobu šesti měsíců od data vydání nabízeny a obchodovány pouze na kapitálových trzích mimo Spojené státy.
 
Nabídka bude podléhat schválení příslušnými regulačními orgány, zejména Českou národní bankou, a přijetí kotačním výborem Burzy cenných papírů Praha.
 
Nabídka akcií v Evropě je mimo Spojené státy prováděna v souladu s Nařízením S zveřejněným v rámci novelizovaného zákona Spojených států o cenných papírech z roku 1933. Akcie, které bychom prodávali podle Nařízení S, proto nebyly zaregistrovány dle zákona o cenných papírech a nemohou být nabízeny nebo prodávány ve Spojených státech (nebo americkým osobám) bez registrace nebo platného vynětí z registračních požadavků. Také hedgingové transakce zahrnující akcie spadající pod Nařízení S nebudou moci být prováděny, pokud nebudou v souladu se zákonem o cenných papírech Spojených států. Nabídka pro investory v České republice je prováděna v souladu se zákonem č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu.
 
Tato tisková zpráva nepředstavuje prospekt v ní zmiňovaných cenných papírů ani nabídku
takových cenných papírů. Nabídka bude v České republice činěna výlučně na základě prospektu, jenž bude uveřejněn na internetových stránkách společnosti Patria Finance, a. s., a Burzy cenných papírů Praha, a. s., před zhájením nabídky. Investoři by neměli upsat cenné papíry uvedené v tomto dokumentu bez předchozího seznámení se s informacemi uvedenými v prospektu. 
 
Stručné informace o KIT digital
Společnost KIT digital (NASDAQ: KITD) je předním světovým poskytovatelem řešení pro správu a poskytování video obsahu (videoZonZdemand) prostřednictvím protokolu IP. KIT VX, komplexní softwarová platforma společnosti, umožňuje firmám získávat, spravovat a distribuovat video obsah na tři obrazovky dnešního světa („3–screen“): počítače, mobilní zařízení a televize IPTV. Využití technologie VX zahrnuje práci s video obsahem od komerčních aplikací až po firemní využití, včetně firemních komunikací, řízení lidských zdrojů, školení, zabezpečení a sledování. Zákaznická základna společnosti KIT digital čítá přes 600 firemních zákazníků ve více než 30 zemích, včetně společností The Associated Press, Best Buy, BristolZMyers Squibb, DisneyZABC, General Motors, Google, IMG
Worldwide, Intel, McDonald’s, News Corp, Telefónica, Ministerstvo obrany USA, Verizon či Vodafone. Společnost KIT digital má své ústředí v Praze a hlavní pobočky v Kolíně nad Rýnem, Dubaji, Londýně, Melbourne, New Yorku, Stockholmu a Torontu.
(Více informací naleznete na www.kitd.com.) 
 
Na českém a slovenském trhu je KIT digital hlavním dodavatelem zařízení a systémů pro výrobu a odbavení audiovizuálního vysílání. Tým KIT digital Czech, a. s., má dlouholeté rozsáhlé zkušenosti v oblasti projektování, dodávky a integrace systémů profesionální výroby, digitalizace, zpracování, distribuce a archivace audiovizuálních materiálů v mnoha odvětvích. Systémy navržené a implementované společností KIT digital úspěšně fungují zejména v televizních a rozhlasových stanicích, studiích zaměřených na obrazovou a zvukovou produkci, postprodukci a grafiku, ve veřejných institucích, státní správě, školách a zdravotnictví. Společnost také poskytuje služby streamingu, webcastingu a encodingu. Mezi největší klienty společnosti na českém a slovenském trhu patří Česká televize, TV Nova, Prima TV, zpravodajské televize Z1, TV Markíza, Óčko, Slovenská televízia, Magistrát hl. m Prahy, Český rozhlas, společnost UPP a další.
 
 
Prohlášení společnosti KIT digital vztahující se k budoucnosti
Tato tisková zpráva společnosti KIT digital obsahuje určité výhledy do budoucna ohledně obchodní činnosti a výsledků společnosti KIT digital, Inc., které lze rozeznat podle výrazů souvisejících  s budoucností, jako „očekává“, „věří“, „odhaduje“ a podobně. Takovéto výhledy v sobě zahrnují PAGE 3 OF 3 známá a neznámá rizika a nejistoty, včetně těch, jež souvisejí s vývojem a komerčním využitím produktů, schopností získávat a udržovat patentovou a jinou ochranu duševních práv, přijetí na trhu, budoucí kapitálové potřeby, činnosti nebo zásahy regulačních orgánů, konkurenci obecně a další faktory, které mohou způsobit, že skutečné výsledky se budou lišit od zde uvedených očekávání, předpokladů či odhadů. Některá z těchto rizik a nejistot budou podrobněji popsána v dokumentech předkládaných americké Komisi pro cenné papíry (SEC). Společnost KIT digital
není povinna (a výslovně se takové povinnosti zříká) aktualizovat či měnit své výhledy do
budoucnosti, ať již  v důsledku nově zjištěných informací, budoucích událostí, nebo z jiných důvodů. 
 
 
Daniel Goodfellow
viceprezident  marketing a komunikace 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Akcie v ČR:

Út 11:01  Měsíční report Photon Energy Research (Česká spořitelna)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688