Tiskové zprávy  |  04.11.2009 13:26:48

Hypotéka od HSBC s exkluzivními bankovními službami

Novinkou v produktovém portfoliu české pobočky HSBC Bank plc je hypotéka HSBC Premier, která startuje s výhodnou úrokovou sazbou již od 4,5 % p.a.  Při sjednání hypotečního úvěru ve výši minimálně 3 milionů korun získají klienti navíc zdarma přístup k exkluzivnímu balíčku bankovních služeb HSBC Premier bez nutnosti plnit standardní kvalifikační kritéria.

4. listopadu 2009 – HSBC Bank plc – pobočka Praha rozšiřuje balíček bankovních služeb HSBC Premier. Od listopadu mohou Premier klienti investovat do nemovitostí a k tomu využít  hypotéku s atraktivní úrokovou sazbou již od  4,5 % p.a.
Hypotéka HSBC Premier je vhodná pro přímý nákup nemovitosti i pro refinancování hypotéky od jiné banky. Pro přístup k exkluzivním službám Premier balíčku je nutné, aby součet úspor a investic u banky HSBC byl vyšší než jeden milion korun.

Všichni zájemci, kteří chtějí využít globální bankovní servis HSBC Premier, mají nyní jedinečnou příležitost. Nově mohou při uzavření hypotéky ve výši nad 3 mil. automaticky získat zdarma balíček služeb HSBC Premier bez stanovení dalšího kvalifikačního limitu.
„Chceme tak klientům umožnit investovat volné finanční prostředky do nemovitosti či ke splacení části stávající hypotéky,“ říká Jiří Zelinka, ředitel osobního bankovnictví české pobočky HSBC Bank plc. „Zároveň mohou nadále v plném spektru využívat naše nadstandardní bankovní služby bez omezení,“ dodává Zelinka.

HSBC Premier hypotéka
– Úroková sazba od 4,5 % p.a.
– Transparentní jednorázový poplatek za služby spojené se sjednáním hypotečního úvěru bez dalších skrytých příplatků.
– Zajištění odhadu ceny nemovitosti a výpis z katastru nemovitostí.
– Flexibilní volba fixace hypotéky1, 2, 3, 4, 5 let.
– Hypotéka až do 80 % hodnoty nemovitosti.
– Garance úrokové míry 1 měsíc.
 


Podrobné informace o hypotéce HSBC Premier včetně podmínek a dokumentů potřebných k jejímu získání poskytnou osobní bankéři v Premier pobočkách v Praze a Brně nebo jsou k dispozici na www.hsbc.cz.

 

O HSBC
Největší společností světa za rok 2008 se podle prestižního amerického časopisu Forbes stala britská bankovní skupina HSBC Holdings. Globální zastoupení má HSBC nejenom v 86 zemích světa, ale i v České republice. HSBC Bank plc otevřela svou českou pobočku v květnu 1997. Poskytuje širokou nabídku bankovních služeb zaměřených na místní a mezinárodní společnosti a pod hlavičkou HSBC Premier i služby osobního bankovnictví pro jednotlivce. Skupina HSBC sídlící v Londýně je jednou z největších bankovních a finančních organizací na světě. Ve více než 9 500 pobočkách v 86 zemích a teritoriích světa poskytuje služby 128 milionům klientů a zaměstnává 330 000 pracovníků.
HSBC Premier je celosvětově propojená bankovní služba. V České republice ji mezinárodní skupina HSBC začala nabízet v březnu loňského roku. Premier klienti získávají vysoký standard služeb po celém světě. Mezi řadu výhod služby Premier patří například výběry debetní kartou z jakéhokoliv bankomatu na světě bez poplatků ze strany HSBC, nadstandardní asistenční servis v případě nouze kdekoliv na světě, mezinárodní rozpoznání a zázemí více než 9 500 poboček v 86 zemích a teritoriích světa nebo založení účtu v zahraničí zdarma. Navíc vložením jednoho milionu korun se člověk automaticky kvalifikuje na klienta HSBC Premier a může využívat uvedené služby (a mnohem více) zcela bez poplatku.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688