Tiskové zprávy  |  23.10.2009 11:22:57

Životním pojištěním roku 2009 je FLEXI od Pojišťovny ČS

FLEXI životní pojištění od Pojišťovny České spořitelny zvítězilo v rámci soutěže Fincentrum Banka roku v kategorii Životní pojištění roku 2009. Stalo se tak v silné konkurenci pojistných produktů více než 20 tuzemských pojišťoven. Kategorii Životní pojištění roku Pojišťovna České spořitelny opanovala již dva roky po sobě.

Získané ocenění potvrzuje skutečnost, že parametry FLEXI životního pojištění v současnosti nemají na tuzemském trhu životního pojištění konkurenci. Poslednímu úspěchu v rámci Banky roku 2009 totiž předcházela nejvyšší ocenění v soutěžích Zlatá koruna 2009 a Pojišťovna roku 2008,“ říká Petr Zapletal, generální ředitel Pojišťovny České spořitelny.

Pojišťovna České spořitelny se výhradně specializuje na produkty životního pojištění, a proto si velice vážíme toho, že se nám podařilo obhájit prvenství z loňského roku,“ dodává Petr Zapletal. V loňském roce zvítězila Pojišťovna České spořitelny v kategorii Životní pojištění roku, a to s investičním životním pojištěním FLEXI INVEST. Novinka FLEXI životní pojištění byla představena na začátku roku 2009 a od té doby je v rámci něj pojištěno více než 150 000 klientů.

Cílem soutěže Fincentrum Banka roku je ocenění služeb a produktů finančních institucí působících v ČR. O vítězích deseti z dvanácti kategorií rozhoduje odborná porota. V kategorii Životní pojištění roku 2009 se utkalo se svými produkty 21 pojišťoven zaměřených na drobnou klientelu.

Více informací o FLEXI životním pojištění na www.flexi.cz.

Mikuláš Duda
tiskový mluvčí


Pojišťovna České spořitelny, a. s., Vienna Insurance Group byla založena v roce 1992 a dnes patří mezi největší pojišťovny na českém trhu. Základní kapitál společnosti činí 1,12 miliardy korun. Klientům nabízí kvalitní produkty životního pojištění v široké síti poboček České spořitelny a u renomovaných externích partnerů. V roce 2008 dosáhlo předepsané pojistné hodnoty 6,7 miliardy korun. Pojišťovna České spořitelny má 170 zaměstnanců a od roku 2008 patří do silné pojišťovací skupiny Vienna Insurance Group.
Vienna Insurance Group (VIG) se během své více než stoosmdesátileté existence stala největší rakouskou pojišťovací skupinou. Zároveň patří mezi vedoucí pojišťovací skupiny v zemích střední a východní Evropy a její akcie jsou obchodovány na burzách ve Vídni a v Praze. Prostřednictvím svých dceřiných společností je Vienna Insurance Group aktivní v Albánii, Bělorusku, Bulharsku, České republice, Estonsku, Gruzii, Chorvatsku, Lichtenštejnsku, Litvě, Lotyšsku, Maďarsku, Makedonii, Německu, Polsku, Rumunsku, Rusku, na Slovensku, v Srbsku, Turecku a na Ukrajině. Své pobočky má také v Itálii a ve Slovinsku.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688