Tiskové zprávy  |  14.10.2009 11:52:30

Stavební spoření RSTS nově v prodejnách COOP

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) se dohodla na spolupráci s pěti moravskými družstvy ze skupiny COOP, která odstartuje v průběhu října. Díky tomu mohou zákazníci Jednoty v Novém Jičíně, Zábřehu, Hranicích, Českém Těšíně a Frýdku Místku při nákupu ve své oblíbené prodejně uzavřít i smlouvu o stavebním spoření a využít tak všech výhod, které tento produkt nabízí, zejména státní podpory ve výši až tři tisíce korun.

Zákazník za uzavření smlouvy o stavebním spoření ve vybraných prodejnách COOP obdrží věcné dárky a především zpět čtvrtinu poplatku za uzavření smlouvy formou poukázky na zboží dle vlastního výběru. „Ve spolupráci s družstvy COOP vidíme nového strategického partnera, abychom se ještě více přiblížili klientům s nabídkou našich produktů a podporou. Této spolupráce si velice vážíme a naše partnerství chceme do budoucna podporovat a rozvíjet,“ říká ředitelka odboru péče o externí sítě Raiffeisen stavební spořitelny Ing. Irma Haková, MBA.

Do spolupráce se k prvnímu letošnímu říjnu zapojilo 261 prodejen Jednota. V případě úspěchu je Raiffeisen stavební spořitelna připravena rozšířit tento projekt i mezi ostatní zájemce ze skupiny COOP. „Spotřební družstva Jednota zapojená ve skupině COOP hledají cestu, jak ze svých prodejních ploch vytvořit střediska s více funkcemi. Proto jsme se rozhodli rozšířit činnost svých prodejen o zprostředkování uzavírání smluv stavebního spoření,“ vysvětluje Ing. Vojtěch Hrubý, předseda představenstva spotřebního družstva Jednota v Zábřehu.

 

RSTS v číslech a datech

241 poradenských míst 416 mil. Korun zisk v 1. pololetí 2009 (nárůst 32 % y/y) v červenci 2009 RSTS půjčila rekordních 1,093 miliardy korun (nejvíc ve své historii) téměř 900 tisíc smluv o stavebním spoření 2001 1. místotestu MF DNES za nejlepší komunikaci po telefonu a 2. místo v hodnocení webu   2003 ocenění Rhodos za nejpůsobivější firemní image v kategorii Stavební spořitelny 2006 2. místo v soutěži MasterCard Banka roku v kategorii Stavební spořitelny 7. března 2008 fúze s HYPO stavební spořitelnou (nyní RSTS 3. největší stavební spořitelna na trhu) 2009 v soutěži Zlatá koruna se Nízká Hyposplátka stala u veřejnosti nejoblíbenějším produktem na trhu v kategorii Stavebního spoření a odborná porota tento úvěr v kategorii Stavebního spoření ocenila 2. místem)  symbolem RSTS jsou dva černí koně ve tvaru X (znamení keltské runy „gebo“ – symbol vztahu, svazku nebo pouta) na žlutém poli - jde o původní firemní identifikaci celé finanční skupiny Raiffeisen

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688