Tiskové zprávy  |  15.09.2009 17:53:54

Na facebooku se před fórem diskutuje o krizi

Praha, 15. září 2009 – V. Finanční fórum Zlaté koruny s názvem „Krize jako šance na změnu?“ bude mít tentokrát svou předehru na facebooku. Fórum se uskuteční 23. září v pražském TOP HOTELu za účasti politiků, ekonomů, podnikatelů a manažerů, kteří budou diskutovat o tom, jak reagovat na nynější vývoj krize. Na facebooku na adrese www.facebook.com/krizejakosance je už přitom v plném proudu diskuse, v níž se mohou návštěvníci seznámit nejen s náplní fóra, ale mohou zasáhnout i do jeho průběhu.

Každý zde má možnost připravit si otázku pro některého z hlavních řečníků, kteří na fóru vystoupí. Chcete se na něco zeptat ministra financí Eduarda Janoty, Mirka Topolánka, Miloše Zemana nebo Jana Švejnara? Není nic snazšího, než se připojit na facebooku do skupiny „Krize jako šance na změnu?“ na adrese www.facebook.com/krizejakosance a svůj dotaz zde napsat a počkat si, zda bude vybrán a dostane šanci, aby byl přednesen přímo na fóru. Možnost klást otázky je až do 23. září.

O tom, že příští středu v TOP HOTELu půjde o klíčové ekonomické fórum roku, nemůže být pochyb. Mezi účastníky nebudou chybět expremiér Miloš Zeman, bývalý ministr financí Miroslav Kalousek, viceguvernéři ČNB Miroslav Singer a Mojmír Hampl, ekonomičtí experti ODS a ČSSD Michal Doktor a Jiří Havel, nejvyšší odborový šéf Milan Štěch anebo ekonomové z NERVu Michal Mejstřík, Jiří Rusnok, Tomáš Sedláček a Miroslav Zámečník. Podnikatelskou sféru budou zastupovat prezident Svazu průmyslu a dopravy Jaroslav Míl, prezident Hospodářské komory Petr Kužel a ředitel Microsoftu Jan Mühlfeit. Na fóru se bude mluvit i o roli médií v krizi a vystoupí zde např. šéfredaktor MF Dnes Robert Čásenský a ředitel zpravodajství ČT Milan Fridrich.

Krize nastolila celou řadu otázek, které bychom v normální době neřešili. Navíc celou situaci ještě zkomplikovali politici vytvářením nejistoty kolem předčasných voleb a neschopností dohodnout se na opatřeních, která by krizi pomohla zastavit anebo zmírnit. Takže je na co se ptát a věřme, že facebook nebude k tomuto účelu využit naposled.

Průběh finančního fóra bude možné 23. září od 9:30 hod. sledovat v on-line přenosu na www.idnes.cz a www.zlatakoruna.info. Česká televize bude v průběhu dne z finančního fóra uvádět živé vstupy na zpravodajském programu ČT24.

Podrobnější informace o programu V. Finančního fóra Zlaté koruny a o obsahu jednotlivých vystoupení jsou uvedeny na www.zlatakoruna.info.


Generálním partnerem V. Finančního fóra Zlaté koruny je OVB Allfinanz a hlavním partnerem ABRA Software.

Partneři V. Finančního fóra Zlaté koruny
Generální partner
: OVB Allfinanz, a.s.
Hlavní partner: ABRA Software
Partneři: Raiffeisenbank, TOP HOTELS Group, Česká televize, ČT24, Ipsos Tambor, Pieroth
Hlavní mediální partneři: MF DNES, iDNES
Mediální partneři: Euro, Kurzy.cz, Finance.cz, Finanční noviny.cz, Peníze.cz, Měšec.cz, Podnikatel.cz, Akcie.cz, NEWTON Media, Česká informační agentura, Český Rozhlas Rádio Česko
Odborní partneři: Svaz průmyslu a dopravy ČR, Hospodářská komora ČR, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, CFO Club, Prague Business Club, Asociace pro kapitálový trh ČR, Agrární komora ČR, Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR, Česká manažerská asociace, Asociace realitních kanceláří ČR
Konferenční techniku zajišťuje: ProMoPro
Online přenos zajišťuje: MediaWork
Organizátor: pdMEDIA, s.r.o.

Generální partner finančního fóra, společnost OVB Allfinanz, a.s., je přední finančně poradenská společnost, působí na českém trhu od roku 1993 a je dceřinou společností německé OVB Holding AG. V současné době má v ČR více než 830 tisíc klientů a spravuje téměř 1,8 miliónu smluv. Klientům je k dispozici celorepubliková síť kvalifikovaných poradců – pojišťovacích a investičních zprostředkovatelů. Mateřská společnost OVB Holding z německého Kolína nad Rýnem vznikla v roce 1970 na základě myšlenky poskytovat soukromým klientům obsažné, individuální a komplexní majetkové a finanční poradenství. V současné době působí prostřednictvím dceřiných firem v dalších 13 zemích Evropy.
OVB Holding AG se sídlem v Kolíně n. Rýnem je jedním z předních evropských poskytovatelů finančních služeb. Od založení v roce 1970 je klíčovou činností společnosti finanční poradenství, které se soustřeďuje na individuální potřeby klientů – především domácností – v oblastech pojistné ochrany, v otázkách majetkového poradenství, zaopatření na stáří a získávání nemovitostí. V současnosti poskytuje v Evropě poradenství 2,8 miliónu klientů a spolupracuje s více než 100 renomovanými produktovými partnery. OVB Holding AG nyní působí celkem ve 14 zemích, přičemž pro OVB pracuje přes 4800 aktivních spolupracovníků. V roce 2008 dosáhl OVB Holding, obchodovaný od června 2006 na Frankfurtské burze (Prime Standard), celkových provizních příjmů ve výši 260,2 mil. Euro a EBIT ve výši 28,8 mil. Euro.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688