Tiskové zprávy  |  01.09.2009 14:25:40

DEVELOR pomáhá rozvíjet furemní kulturu společnosti TELEFÓNICA 02

V Praze 1. září 2009Telefónica O2 Czech Republic, a.s. se po postupné integraci systémů řízení zaměřila i na méně hmatatelné jevy, mezi něž patří firemní kultura. Jako externího partnera projektu si O2 vybrala společnost DEVELOR, která poskytuje komplexní služby v oblasti moderního vzdělávání.

Po sloučení dvou původních společností do jedné zákonitě došlo i k postupné integraci dvou silných firemních kultur se zavedenými procesy a tradicemi. Setkání tohoto druhu jsou vždy zážitkem pro všechny zúčastněné a zákonitě bývají doprovázena emocemi. Především proto, že nemluvíme o dvou neosobních firmách, ale o více než 8 400 konkrétních lidech, kteří svým každodenním chováním určují, jaká firma opravdu je, je třeba se zabývat problematikou firemní kultury.

Společnosti O2 a DEVELOR proto nastartovaly dlouhodobý program, jehož přínosem je vzájemné nastavení očekávání mezi více než 8 400 lidmi - což jsou všichni zaměstnanci O2. O2 si stanovila v rozvoji lidí čtyři priority, které se dotýkají každého jednotlivce a mají pozitivní dopad na výkonnost firmy, spokojenost zaměstnanců a zákazníků: vítání změn, osobní zodpovědnost, řešení problémů pomocí spolupráce a orientaci na zákazníka.

Program probíhá formou workshopů. Prostředkem k dosažení cíle je diskuse účastníků nad čtyřmi cílovými tématy. Diskuse jsou podpořeny krátkými teoretickými vstupy a týmovými zážitkovými aktivitami a soustředí se především na to, co mohou jednotliví účastníci sami skutečně změnit. Diskuse jsou často velmi otevřené a objevuje se v nich široké spektrum názorů. Každý účastník si sám formuluje svůj výstup ve formě osobního závazku ke konkrétní změně.

Do programu se postupně zapojují všichni zaměstnanci O2 včetně Top managementu společnosti, pro který se uskutečnila speciální verze workshopů se zaměřením na manažerskou roli v procesu kulturní transformace firmy.

 

DEVELOR Czech  je předním poskytovatelem individuálních a komplexních služeb v oblasti moderního vzdělávání, zahrnující trénink, koučink a poradenství. Je součástí DEVELOR Group působící v 11 zemích střední a východní Evropy. Díky spolupráci všech zapojených zemí přináší DEVELOR stále nové, v praxi ověřené, neotřelé vzdělávací metody. Na českém trhu působí od roku 2000.

Telefónica O2 Czech Republic, a.s. je předním integrovaným telekomunikačním operátorem na českém trhu a největším operátorem ve střední Evropě. V současnosti provozuje téměř osm milionů mobilních a pevných linek, což z ní činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb na světě. Provozuje nejrozsáhlejší pevnou a mobilní síť včetně sítí 3. generace - datovou síť CDMA a síť UMTS, která umožňuje přenos dat, hlasu, obrazu a videa. Firma je i předním poskytovatelem ICT služeb v zemi.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688