Tiskové zprávy  |  09.07.2009 15:03:15

CENTURY 21 otevírá v Praze svou největší pobočku

Na klienty třetí největší tuzemské realitní kanceláře Reality 21 budou v pátek 10. července v její kanceláři Na Poříčí čekat makléři se zlatými saky. Tři měsíce po podpisu franšízové smlouvy totiž začíná společnost Reality 21 působit pod obchodní značkou CENTURY 21. Tato největší světová realitní síť již několik desetiletí obléká své makléře do zlatých sak, symbolizujících služby nejvyšší kvality, tzv. Gold Standard.


Praha, 9. července 2009 – Hlavní kancelář společnosti Reality 21 s pěti desítkami makléřů se stane dosud největší pobočkou CENTURY 21 v České republice. Do její databáze přibude nabídka více než 5500 nemovitostí a celkem přibližně 8000 aktivních klientů. Firma ročně prodá nemovitosti v hodnotě přes dvě miliardy korun.

„Po deseti úspěšných letech na tuzemském realitním trhu dostává naše společnost nový impuls k růstu. Chceme se podílet na ojedinělém systému CENTURY 21 a pomoci vybudovat v České republice nejsilnější realitní síť se špičkovou péčí o klienty,“ uvedl spolumajitel Reality 21 Roman Hassmann, který dlouhodobě sledoval filozofii CENTURY 21 při svém dlouhodobém pobytu v USA a po návratu do Prahy založil realitní kancelář pracující na podobných principech.

Klienty společnosti Reality 21 čeká po zařazení do sítě CENTURY 21 jednak rozšíření nabídky o tisíce zahraničních nemovitostí, ale i další zvýšení standardu nabízených služeb. Ten klientům zaručuje vzdělávací systém CENTURY 21, který dbá na splnění přísných etických i vědomostních kritérií makléřů.

„Všichni makléři CENTURY 21 musí projít několika vzdělávacími programy, kde si osvojují nejen prodejní dovednosti, ale i znalosti finančních služeb, základy práva či psychologie. Absolventi těchto kurzů pak vždy obdrží odborný certifikát CENTURY 21,“ vysvětluje spolumajitel a ředitel Reality 21 Petr Kouba. Podle něho právě přístup CENTURY 21 k makléřům a ke klientům byl i jedním z důvodů, proč se společnost Reality 21 do této franšízové sítě zařadila.

Slavnostní otevření pobočky CENTURY 21 v prostorách Reality 21 proběhne v pátek 10. července za účasti obchodních partnerů společnosti i řady významných osobností z oblasti společenského života a byznysu. V rámci této slavnostní události, kterou bude moderovat herečka Tereza Kostková, uspořádá firma Reality 21 rovněž finanční sbírku pro nadační fond Veselý senior.

CENTURY 21 prodala od loňského prosince již 23 licencí, během dvou měsíců tak společnost otevře přes 15 nových poboček. Kromě Prahy, kde už nyní působí pět kanceláří CENTURY 21, přibudou pobočky v několika středočeských městech (Kladno, Slaný, Mladá Boleslav) a dále pak v Plzni, Liberci, Brně či Olomouci. Do konce roku pak společnost CENTURY 21 počítá s otevřením více než 30 kanceláří po celé republice.

„Do pěti let by kancelář CENTURY 21 měla být v každém městě s více než 20 tisíci obyvateli, přičemž počítáme s otevřením více než 120 moderních poboček, tzv. home center, která budou klientům nabízet kompletní sortiment realitních služeb,“ uvedl k plánům CENTURY 21 generální ředitel pro Českou republiku Aleš Mazgaj. Podle něho firma očekává, že ještě v průběhu prázdnin prodá přes deset nových licencí.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)

Přečtěte si také:

15.09.2021Plug Power otevírá pobočku v Německu Research (J&T BANKA)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688