TNBiz (TN.cz)
Z domova  |  26.06.2009 08:01:00

Očekávané události na pátek 26. června - DOMÁCÍ

Mediafax

PRAHA (MEDIAFAX) - Přehled očekávaných událostí

06:00 - Aktuální informace o záplavách na Moravě. (ČESKÁ REPUBLIKA)

09:00 - Dojde k uzavření protipovodňových vrat na Čertovce. Současně bude zastavena lodní doprava před a za Prahou. Od rána dne 26. 6. 2009 budou uzavřeny náplavky na území Městských částí Praha 1 a 2, a na úseku U loděnice nad Palackého mostem na území městské části Prahy 5. (PRAHA)

09:00 - TK Ministerstva dopravy. Tématem budou první aktivní kroky v naplňování vládního usnesení ohledně úspor při výstavbě dopravní infrastruktury a metodika práce s cenovými normativy jako kontrolním nástrojem cen. Schůzky se zúčastní ministr dopravy Gustáv Slamečka, generální ředitel ŘSD Alfréd Bruclík, děkan dopravní fakulty ČVUT Petr Moos a náměstek ředitele SFDI Tomáš Čoček. (PRAHA - Zasedací místnost Ministerstva dopravy, nábř. L. Svobody 1222/12)

09:00 - Konference Soukromoprávní vymáhání kartelového práva. (PRAHA - Právnická fakulta, nám. Courieových 7, místnost č. 319, 3. patro)

09:00 - Pokračuje proces se skupinou mužů obžalovaných ze série loupeží a jeden dokonce z pokusu o vraždu policistů. Soudkyně Dana Pacholíková. (PRAHA - Městský soud v Praze, Spálená, č.49/1.patro)

10:00 - Projekce filmu Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů. (PRAHA - Palace Cinemas Nový Smíchov)

10:00 - Zasedání sněmovního podvýboru pro vědu, výzkum, letectví a kosmonautiku. (PRAHA - budova VŠO - S 4, Spálená 14)

10:00 - Předseda ODS Mirek Topolánek se zúčastní Pietního aktu obětem rudého teroru z let 1945 1989 a vystoupí zde s projevem. (PRAHA - Ďáblický hřbitov)

10:00 - TK občanského sdružení Sananim k Národnímu kvalifikačnímu turnaji pro sedmý ročník fotbalového turnaje bezdomovců Homeless World Cup. (PRAHA - Praha 1, hřiště, Masná ul., (vchod z Malé Štupartské))

10:00 - Na čestném pohřebišti politických vězňů na hřbitově v Praze 8 - Ďáblicích se za účasti náměstka ministra obrany pro vyzbrojování Jaroslava Kopřivy uskuteční vzpomínkový akt k uctění památky umučených a popravených politických vězňů, účastníků III. odboje. Za přítomnosti Čestné stráže Armády České republiky a Ústřední hudby AČR budou k památníku položeny věnce a kytice. (PRAHA - Čestné pohřebiště politických vězňů na hřbitově v Praze 8 - Ďáblicích)

11:30 - Vzpomínkový pietní akt u příležitosti významného dne „Den památky obětí komunistického režimu“ a k uctění památky JUDr. Milady Horákové. (PRAHA - před Informačním centrem MČ Praha 7, M. Horákové 2)

14:00 - Projekce a TK k novému seriálu ČT Vyprávěj. (PRAHA - kino Evald, Národní 28)

15:00 - Vyhlášení Sbírky odkazů Járy Cimrmana, které se uskuteční v rámci projektu Oslavy Prahy. Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák slavnostně vyhlásí sbírku, která bude v roce 2010 vystavena v Národním muzeu. Tento projekt nese myšlenku „Odkazů Járy Cimrmana“, k níž se může přihlásit kdokoli, kdo vytvořil „vynález“, který nese hlubší humánní a funkční poselství. (PRAHA - Národní muzeum)

17:00 - TK k pětidenní Konferenci o osudu majetku obětí holocaustu. (PRAHA - Palác Žofín, malý sál, Slovanský ostrov)

Další události

- První náměstek ministra zahraničních věcí Tomáš Pojar se zúčastní Konference k osudu majetku obětí holocaustu v Praze. (26. červen, PRAHA)

- Končí XXI. ročník Mezinárodního festivalu současného tance a pohybového divadla TANEC PRAHA 2009, který proběhne v Praze a dalších 8 místech ČR. (23. květen - 26. červen, ČESKÁ REPUBLIKA)

- Hudební festival Smetanova Litomyšl. (12. červen - 6. červenec, LITOMYŠL)

- Festival Respect (koná se ve dnech 26. - 27. 6.). (26. červen - 27. červen, PRAHA - ostrov Štvanice)

- Oslavy Prahy - historicky první oslavy hlavního města budou slavnostně zahájeny na Staroměstském náměstí v 19 hodin za přítomnosti pražského primátora Pavla Béma. (26. červen - 28. červen, PRAHA)

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688