Tiskové zprávy  |  16.06.2009 13:58:43

Společnost SPSS Inc. získala ocenění 2009 SAP® Pinnacle Award

Praha, 16. června 2009 - Společnost SPSS Inc., vedoucí světový poskytovatel řešení a softwaru Predictive Analytics, získala ocenění 2009 SAP® Pinnacle Award v kategorii BusinessObjects™ Software Partner.

Výhody, které přináší spojení Predictive Analytics Software (PASW) s  řešením SAP BusinessObjects, ocení především zákazníci, kteří ve své firmě používají business intelligence architekturu. V rámci BI je zákazníkům poskytován lepší přístup k Predictive Analytics a z dataminingového nástroje PASW Modeler (dříve Clementine) se spolu s řešením SAP BusinessObjects™ XI stává jednoduché přístupové místo pro data mining a analýzu dat.

PASW Modeler, jako součást portfólia produktů Predictive Analytics Software, automatizuje a rozšiřuje sílu data miningu mezi běžné uživatele. Predictive Analytics zvyšuje hodnotu platformy business inteligence, ale také v mnohém usnadňuje její využití. Umožňuje tak uživatelům rozhodovat v důležitých otázkách s větší jistotou, protože tato rozhodnutí jsou založená na znalostech dat. To vše pomáhá zvýšit počet loajálních zákazníků, snížit marketingové náklady, identifikovat a následně snížit podvodné chování nebo minimalizovat riziko.

Michael Gibson, viceprezident prodeje v SPSS Inc., řekl: „Jsme poctěni oceněním 2009 SAP Pinnacle Award. Partnerství se společností SAP je opravdovým odrazem hodnoty, kterou naše řešení zákazníkům přináší. Síla Predictive Analytics Software spojená s řešením BusinessObjects umožňuje zákazníkům ještě více zpřístupnit hodnotná data v rámci organizace, což vede k efektivnějšímu porozumění dat například za účelem předvídání budoucího chování zákazníků.”

SAP Pinnacle Awards byly uděleny hlavním partnerům SAP, kteří excelovali v obohacování zkušeností zákazníků, se zaměřením na kritické otázky jako jsou urychlení vývoje produktů či zvýšení návratnosti investic. Vítězové byli vybráni z více než 300 nominací partnerů a zaměstnanců SAP, což je dvakrát více než v roce 2008. SPSS získala cenu na speciálním předávacím večeru konaném v předvečer zahájení SAPPHIRE® 2009, mezinárodní uživatelské konference SAP

SAP Pinnacle Awards si cení těch partnerů, kteří neustále prokazují vynikající kvalitu v poskytování řešení, která se zaměřují na efektivní tvorbu nákladů. Děkujeme společnosti SPSS za jejich oddanost a vášeň ke spolupráci se společností SAP, která vede ke zvyšování hodnoty systému, který je zaměřen na zákazníky”, řekl Zia Yusuf, výkonný viceprezident, Global Ecosystem a Partner Group, SAP.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688