Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  09.10.2008 11:50:32

Sauto půjčka od Citibank ulehčí nákup vozu na internetu

Citibank uvádí na trh ve spolupráci se společností Seznam.cz novou službu Sauto půjčka od Citibank. Služba vychází vstříc stále rostoucí skupině lidí, kteří pro nákup automobilu využívají internet.

 

Nejnavštěvovanější inzertní automobilový server Sauto.cz, který provozuje společnost Seznam.cz, obsahuje v databázi přes 80 000 vozidel, a to jak nových, tak ojetých. Vyhledávat z nabídky zahrnující většinu autoprodejců z celé České republiky lze snadno podle mnoha kritérií.

 

Nyní navíc lze na stejném místě pohodlně získat informace o výhodném financování vybraného vozidla. Nabídka Sauto půjčky od Citibank je umístěna přímo u konkrétního vozidla na záložce „Financování vozu“. Jedním kliknutím pak mohou zájemci zjistit základní informace o půjčce na celou pořizovací cenu vybraného vozu. Pomocí interaktivní kalkulačky lze je také možné individuálně upravovat jednotlivé parametry, tedy výši půjčky a dobu splácení.

 

„Tento partnerský projekt se Citibank nám umožnil nabídnout uživatelům našeho serveru něco navíc – ušetřit jim čas a na jednom místě nabídnout výběr automobilu i možnost jeho financování,“ vysvětluje Jan Šusta, manažer divize Sauto.

 

Sauto půjčka od Citibank má kromě uživatelsky příjemné integrace do databáze Sauto i další výhody: veškeré formality vyřídí bankéř, který přijede přímo za klientem, kterému tak odpadá návštěva pobočky.  Navíc je tato půjčka exkluzivně bez poplatku za schválení úvěru, což umožňuje úsporu až v řádu tisíců korun. Půjčkou lze financovat nákup vozu až do ceny 600.000 .

„Snažíme se být s naší nabídkou půjčky tam, kde nás lidé potřebují. A právě koupě automobilu je chvíle, kde se výhodné a pohodlné financování může hodit. Navíc tato půjčka je cenově výhodná, zejména ve srovnání s úrokovými sazbami půjček poskytovaných přímo na místě prodeje automobilu. Úrok u Sauto půjčky od Citibank začíná již od 9,9% p.a. a RPSN od 10,73%,“ říká manažer spotřebitelských úvěrů Citibank Branislav Beer a dodává: „Správnost našeho záměru také potvrzuje významný nárůst žadatelů o půjčku od Citibank za prvních 14 dní od spuštění této nové služby.“

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688