Stavební spoření  |  31.10.2000 10:28:39

Stavební spoření - poslední šance.

Proč začít spořit na konci roku ?

Není pravou, že by byl nějaký měsíc výhodnější pro založení stavebního spoření. Každý měsíc je pro to vhodný. Prosinec je však v každém roce poslední možností jak získat státní podporu za letošní rok. Můžete získat až 4500 . Tuto možnost mají samozřejmě i ti, kdo již spoří. Pokud spoří například 500 měsíčně a chtějí získat plnou státní podporu, tak stačí do konce roku doložit zbytek do 18 000 . Nezapomeňte, že poplatek za založení a vedení účtu se pro nárok na státní podporu nepočítá.

Jak a kdy ukládat peníze na konci roku ?

Pokud chcete doložit peníze na stavební spoření do konce roku, tak nečekejte na poslední chvíli. Když vložíte peníze před vánocemi, tak budete mít jednak klid bez přemýšlení kam ještě musím do konce roku zajít. Jednak budete mít jistotu, že se Váš vklad připíše na účet ještě v tomto roce a tudíž se bude brát pro státní podporu. Jednak z vložených peněz budete mít jistý úrok 3% čistého. Tento úrok je vyšší než na většině běžných účtů a sporožir, takže na tom ani neproděláte. Nejdůležitější však je ten klid.

Co pro Vás připravila VSS KB na konec roku ?

Akce "Štědrý podzim" je určena pro klienty, kteří v období od 13.10.2000 do 30.11.2000 včetně uzavřou novou smlouvu o stavebním spoření a zaplatí úhradu za uzavření smlouvy nejpozději do 20.12.2000. Při uzavření smlouvy získáte kupón na slevu ve výši 300 na nářadí BOSCH pro kutily. Po splnění podmínek budete zařazeni do slosování o letecký zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 20 000 .
Pro stávající klienty, kteří jsou členy klubu Modrá pyramida je připravena řada akcí. Kromě obvyklých výstav je zde možnost slevy v deseti fitness centrech v Praze nebo pozvánka do divadel. Podrobnosti naleznete na stránkách Modré pyramidy.
Klienti, kteří chtějí do konce roku využít výhod Rychlé půjčky a měli k 30.9.2000 naspořeno alespoň 30% cílové částky jistě uvítají možnosti snížení úroku z Rychlé půjčky o 0,5%. Je tedy možné získat úrok již od 6,0%. Tato akce platí od 15.10.2000 do konce roku 2000.

Více informací se dozvíte na stránkách Modré pyramidy, poradce VSS KB nebo na poradenských místech Všeobecné stavební spořitelny Komerční banky.
Přeji hodně úspěchů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688