Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  17.04.2007 12:02:21

ATLANTIK FT a ATLANTIK AM jsou sestry již na první pohled

Společnosti ATLANTIK FT a ATLANTIK AM, patřící do holdingu KKCG Finance, spustily zcela novou komunikační kampaň, která představí značku ATLANTIK jako finanční skupinu, která bude na domácím a slovenském trhu společně nabízet vysoce kvalitní služby v oblasti obchodování na finančních trzích, správu finančního majetku a poradenství.

Jan Dobiáš, Marketingový manager skupiny ATLANTIK k tomu říká:

“Našim klientům budeme nyní ve skupině ATLANTIK schopni nabídnout mnohem komplexnější služby v oblasti investování na finančních trzích. Správné rozhodnutí v této důležité části lidského života je mnohdy velmi komplikované. Většinu našich potenciálních klientů dnes odrazuje pocit, že pro svá důležitá rozhodnutí nemají dostatek zkušeností a potřebných informací. Celá naše nová komunikace se snaží tuto bariéru překonat a podat právě těmto lidem pomocnou ruku. Naše individuální a na míru šité finanční služby je o tom přesvědčí, jakmile učiní své první správné rozhodnutí a obrátí se na skupinu ATLANTIK, nezávislého experta na finančních trzích. Stojíme totiž pevně za svým přesvědčením, že nejlepší kvalitou peněz je jejich kvantita. Konec konců tisíce našich spokojených klientů se o tom již přesvědčily.”

 

O KKCG Finance 

Holding KKCG Finance nabízí obchodování na finančních trzích, správu finančního majetku a poradenství. KKCG Finance vlastní společnosti ATLANTIK FT a ATLANTIK AM.

 

O ATLANTIK Asset Management investiční společnost 

ATLANTIK AM investiční společnost, patřící do holdingu KKCG Finance, je jedním z nejvýznamnějších nezávislých správců aktiv v České republice a hlavním distributorem fondů ABN AMRO Asset Management na domácím a slovenském trhu. ATLANTIK AM, který působí na českém trhu již od roku 1995, se zaměřuje na správu finančního majetku osob, firem a institucí (obce, města, kraje, nadace, odborové svazy apod.) V oblasti správy majetku institucí společnost ATLANTIK AM spolupracovala či spolupracuje se dvěma desítkami obcí, měst, krajů jako např. Brno, Ostrava, České Budějovice, Olomouc, Chomutov, Litvínov, Jablonec nad Nisou, Blansko, Bystřice nad Pernštejnem. V současné době společnost ATLANTIK AM spravuje pro svých více než 1400 klientů aktiva v hodnotě 5,5 mld. .

 

O ATLANTIK finanční trhy

Společnost ATLANTIK FT, patřící do holdingu KKCG Finance, je již od roku 1993 vedoucím nezávislým obchodníkem s cennými papíry a tvůrcem trhu všech českých akcií v systému SPAD. ATLANTIK FT je kapitálově nejsilnějším obchodníkem s cennými papíry na českém trhu. V roce 2006 byla společnost s objemem 174 miliard korun čtvrtým největším obchodníkem s cennými papíry v ČR a jako jediná mezi největšími hráči na trhu zvýšila meziročně objem obchodů. Společnost má díky exkluzívnímu partnerství s jednou z nejvýznamnějších světových makléřských sítí Auerbach Grayson & Company přístup na největší akciové trhy v USA a Evropě, na burzy v Maďarsku a Polsku a dalších více než 100 zemích. ATLANTIK FT prostřednictvím partnerů využívá pro své klienty analýzy více než 6 000 společností a znalostí 900 špičkových analytiků celého světa.

 

Dagmar Adamcová

ATLANTIK FT

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688