Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  15.03.2007 10:57:59

ČPP vychází vstříc svým klientům

ČPP v rámci podpory nabídky svých produktů výrazně posílila komunikaci s našimi stávajícími i potenciálními klienty. V rámci marketingové kampaně s názvem „SUPER AKCE“, kterou naši občané zcela jistě zaznamenají na billboardech po celém území České republiky, přichází na trh se zajímavými slevami. Cílem kampaně je především rozšíření a zkvalitnění péče o klienta. Současně je to také významný krok směrem k využití výhod tzv. cross-sellingu, v rámci kterého chceme stávajícímu kmeni našich zákazníků nabízet další škálu pojistných produktů. Nabízené slevy se týkají segmentu úrazového pojištění, pojištění majetku osob, povinného ručení a havarijního pojištění motorových vozidel.

 

Úrazové pojištění s 10% slevou

Pro klienty, kteří uzavřou nové úrazové pojištění s běžně placeným pojistným v době od 5.3. do 30.4.2007 (rozhodující je datum sjednání uvedené na smlouvě) je připravena 10% sleva pro pojistníka. Tuto slevu získává na celou dobu trvání pojištění při uzavření pojistné smlouvy „Úrazové pojištění s Filipem PLUS“ nebo „Úrazové pojištění s Filipem VARIANT“, s pojistnou dobou maximálně 5 let. Tyto produkty jsou součástí produktové nabídky naší pojišťovny a nabízejí široké krytí rizika úrazu.

 

Pojištění majetku občanů s 10% slevou

Klientům, kteří mají u naší pojišťovny uzavřenu smlouvu o životním pojištění, nebo si ji v nejbližších dnech hodlají uzavřít, je připravena nabídka 10% slevy na pojištění majetku a odpovědnosti občanů. Tato nabídka čeká na pro všechny naše stávající klienty, ale také zejména na nové zákazníky, kteří navštíví naše pobočky v termínu od 5.3. do 30.4. tohoto roku. Stejná nabídka 10% slevy na smlouvu pojištění majetku občanů platí pro klienty ČPP, kteří mají uzavřenu, nebo v uvedené lhůtě uzavřou smlouvu na povinné ručení. 

 

Povinné ručení – sleva 5 % při roční platbě

Značně delší lhůta od 5.3. do 30. 6. 2007 je k dispozici našim novým klientům, kteří si u naší pojišťovny uzavřou smlouvu na povinné ručení s ročním placením pojistného. Pro nové pojistníky, kteří v uvedeném časovém rozmezí navštíví přepážky naší pojišťovny, je zde připravena nadstandardní sleva ve výši 5 %. 

 

Havarijní pojištění – sleva 5 % při roční platbě

V rámci naší „slevové“ kampaně budeme nabízet a přiznávat pojistníkům 5% trvalou slevu z pojistného při uzavření nové individuální smlouvy havarijního pojištění s ročním placením pojistného. V rámci této kampaně platí naše nabídka podobně jako u povinného ručení od 5.3. do 30.6.2007.

 

Sleva pro podnikatele při sjednání havarijního pojištění – sleva 5 %.

V naší široké nabídce slev samozřejmě nezapomínáme ani na podnikatele, pro které je v rámci naší kampaně připravena rovněž trvalá sleva 5% z pojistného při uzavření nové individuální smlouvy na havarijní pojištění. V rámci této kampaně budeme slevy nabízet a přiznávat pojistníkům – podnikatelům, kteří se rozhodnou uzavřít novou smlouvu v termínu od 5.3. do 30.6.2007.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688