Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Úvěry, půjčky  |  18.10.2006 15:38:34

GE Money Bank přichází s Konsolidací půjček

Program má fungovat jednoduše - GE Money Bank zájemci, podle propozic zdarma vyřídí splacení půjček v ostatních bankách a splátkových společnostech. Datum splátky si člověk může zvolit podle vlastních preferencí a potřeb a vybrat si může i délku splácení. Ta je stanovena na dobu od 24 měsíců až do 120 měsíců. O konsolidaci půjček je možné zažádat na kterékoliv z 208 poboček GE Money Bank.

Konsolidace půjček je určena jak pro klienty GE Money Bank, tak i pro nové klienty se závazky v jiných peněžních ústavech a splátkových společnostech. Jedinými omezeními jsou věk žadatele a  počet jeho závazků. Zájemce musí být ve věku 18 – 65 let a musí mít alespoň 2 ještě nesplacené finanční závazky.

„Cílem konsolidace je sloučit všechny klientovy splátky pouze do jedné a nižší. Tím mu především zjednodušíme orientaci ve svých závazcích a ušetříme finanční prostředky, které pak může využít podle svých individuálních potřeb, přesně v duchu naší nadlinkové komunikace: Přivítejte se s penězi, se kterými  jste už nepočítali - převeďte své půjčky do GE Money Bank, kde Vám Vaše splátky sloučíme do jediné a měsíčně pak budete splácet méně,“ uvedla Veronika Karlišová, manažerka spotřebitelských úvěrů GE Money Bank. „S vyřízením závazků u ostatních finančních institucí nejsou spojeny žádné poplatky, banka jejich splacení vyřídí, aniž by se žadatel musel sám o něco starat,“ dodala Karlišová. Noví klienti mohou konsolidovat úvěry v celkové hodnotě 30 až 150 tisíc korun u stávajících klientů je maximální částka 200 000 korun.

V současnosti GE Money Bank umožňuje konsolidovat všechny neúčelové bankovní úvěry s pravidelnými měsíčními splátkami a všechny úvěry typu CEL (jednorázové úvěry) u vybraných splátkových společností. Celý proces konsolidace je nastaven tak, aby byl pro klienta administrativně co nejjednodušší. Pokud se klient rozhodne u GE Money Bank konsolidovat své úvěry, stačí mu na pobočku přinést občanský průkaz a další průkaz totožnosti (řidičský průkaz, pas, rodný list), potvrzení

o výši příjmu a smluvní dokumentaci k úvěrům, které chce konsolidovat, tedy smlouvy o bankovních či splátkových úvěrech. Noví klienti předloží ještě doklad pro ověření adresy (např. SIPO, vyúčtování za telefon atd.). V rámci schůzky s osobním bankéřem mu je předloženo několik variant konsolidace, ze kterých si klient vybere tu, která nejlépe vyhovuje jeho požadavkům. Poté s ním banka podepíše Smlouvu o konsolidaci. Pokud má klient všechny potřebné dokumenty s sebou, je možné celou konsolidaci vyřídit na počkání během jedné schůzky s bankéřem, která netrvá déle než 40 minut.



Přečtěte si také:

17.08.2012GE Money Bank v 1H12 s hrubým ziskem 2,59 mld.Kč Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)
19.01.2011OVB Nejvstřícnější bankou se stala GE Money Bank Vstřícná banka (Vstřícná banka)
14.07.2010OVB Vstřícná banka: Proč je GE Money nejvstřícnější bankou Vstřícná banka (Vstřícná banka)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688