Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Pojištění  |  22.05.2006 14:14:26

ČSOB Pojišťovna opět nabízí živ. poj. Triumf Invest

ČSOB Pojišťovna dnes začala nabízet novou tranši investičního životního pojištění Triumf Invest, které je unikátním spojením investice do zajištěného fondu a pojistné ochrany. Klienti získají spolu s pojištěním bezpečí zaručeného výnosu, ale také možnost vysoce nadprůměrného zhodnocení svých peněz, jež může činit až téměř 20 procent ročně.

 

Triumf Invest je jednorázově placené investiční životní pojištění sjednávané nyní na dobu 5 let a dvou měsíců, které se vztahuje k investičnímu fondu Fund Partners ČSOB Čínského růstu 1. Na konci pojištění (31. 8. 2011) obdrží klienti hodnotu své investice navýšenou o výnos odvozený od vývoje koše 25 akcií globálních firem, které tvoří portfolio tohoto fondu a jsou mezi nimi například akcie General Electric, Citigroup, Unilever, Volkswagen, Walt Disney a další. Maximální výnos přitom není nijak omezen. Podle reálného vývoje finančního trhu v předchozím desetiletí by klienti v ideálním případě mohli získat na konci pojištění celkový výnos až 151,12 % (tedy 19,62 % p. a.), ale i při nepříznivém vývoji trhu získají vždy minimálně zaručený výnos ve výši 4 %.

 

Investiční životní pojištění Triumf Invest je určené pro všechny zájemce ve věku od 18 do 91 let a zahrnuje krytí rizika smrti následkem nemoci nebo rizika plné invalidity následkem nemoci či úrazu, jako připojištění si lze zvolit pojištění pro případ smrti následkem úrazu. Minimální jednorázové pojistné činí 30 000 , horní strop není nijak omezen. Nabídka je časově omezena a platí pouze do 26. 6. 2006. Pojistné je možné uhradit z bankovního účtu nebo v hotovosti v pobočkách ČSOB.

 

Pojištění Triumf Invest bylo poprvé uvedeno na trh loni v červnu a předcházejících sedm tranší se setkalo se značným úspěchem – objem předepsaného pojistného dosáhl sto čtyřicet milionů korun. Triumf Invest se tak zařadil mezi nejprodávanější životní pojištění ČSOB Pojišťovny.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výhody investičního životního pojištění TRIUMF INVEST ČSOB Pojišťovny:

·         bezpečná investicefond dosahuje při splatnosti zajištěný výnos (tj. minimální zhodnocení ceny jednotky fondu) 4,00 %

·         maximální výnos fondu není omezen

  • investice do zajištěného fondu, který je připraven pouze pro tuto tranši
  • uzavření pojistné smlouvy bez dotazů na zdravotní stav pojištěného

·         pojištění se sjednává na pojistnou dobu 5 let a 2 měsíců s jednorázovým vkladem od 30 000 

·         dostupnost finančních prostředků v případě potřeby

·         v pojištění je zahrnuto krytí rizik dožití, smrti následkem nemoci, plné invalidity následkem nemoci, plné invalidity následkem úrazu

·         volitelně si lze sjednat pojištění pro případ smrti následkem úrazu s pojistným plněním až 1 mil. (v případě dopravní nehody až 2 mil. )

 

 

 

ČSOB Pojišťovna je univerzální pojišťovna, která nabízí široké spektrum životních i neživotních pojištění občanům, malým a středním podnikatelům i největším korporacím. Měřeno předepsaným pojistným je čtvrtou největší pojišťovnou na domácím trhu. Tři čtvrtiny jejích akcií vlastní belgická pojišťovna KBC Verzekeringen NV z nadnárodní skupiny KBC, 25 % drží Československá obchodní banka. Přední světová ratingová agentura S&P ohodnotila v roce 2004 ČSOB Pojišťovnu investičním stupněm ratingu BBB- se stabilním výhledem; tento vysoký rating potvrdila znovu v lednu 2006.

 

 

Kateřina Hamerská                                                 
tisková mluvčí

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

22.07.2008Ryby v ČSOB Pojišťovně Strategie.cz (Strategie.cz)





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688